Survivor Berkan'dan sevgilisine Paris'te evlilik teklifi

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.10.2024 - 13:41, Güncelleme: 10.10.2024 - 13:41
 

Survivor Berkan'dan sevgilisine Paris'te evlilik teklifi

Survivor yarışması ile adını duyuran Berkan'dan güzel haber geldi. Berkan, sevgilisi Lale Onuk'a Paris'te evlilik teklifinde bulundu.
Survivor yarışmasına katılmasının ardından yıldızıparlayan Berkan Karabulut, tüm Türkiye tarafından tanınan bir isim haline geldi. Uzun süredir Lale Onuk ile aşk yaşayan Survivor Berkan ilişkilerini resmiyete taşımak için adım attı. SURVIVOR BERKAN KARABULUT SEVGİLİSİ LALE ONUK'A EVLİLİK TEKLİF ETTİ Berkan Karabulut, Lale Onuk'a Paris'te evlilik teklifinde bulundu. O anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Berkan Karabulut paylaşımında, "Seninle bir ömür geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum İyi ki varsın iyi ki biz olduk" notunu düştü. Lale Onuk da 'Hala inanamıyorum' paylaşımında bulundu. İkiliyi, eski Survivor yarışmacıları tebrik etti.
Survivor yarışması ile adını duyuran Berkan'dan güzel haber geldi. Berkan, sevgilisi Lale Onuk'a Paris'te evlilik teklifinde bulundu.

Survivor yarışmasına katılmasının ardından yıldızıparlayan Berkan Karabulut, tüm Türkiye tarafından tanınan bir isim haline geldi. Uzun süredir Lale Onuk ile aşk yaşayan Survivor Berkan ilişkilerini resmiyete taşımak için adım attı.

SURVIVOR BERKAN KARABULUT SEVGİLİSİ LALE ONUK'A EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Berkan Karabulut, Lale Onuk'a Paris'te evlilik teklifinde bulundu. O anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Berkan Karabulut paylaşımında, "Seninle bir ömür geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum İyi ki varsın iyi ki biz olduk" notunu düştü. Lale Onuk da 'Hala inanamıyorum' paylaşımında bulundu.

İkiliyi, eski Survivor yarışmacıları tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.