İş aktı feshi edilen muhtar kurduğu şirket ile Bahçeşehir A.Ş.’ye rakip oldu!

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.09.2024 - 18:54, Güncelleme: 18.09.2024 - 18:54
 

İş aktı feshi edilen muhtar kurduğu şirket ile Bahçeşehir A.Ş.’ye rakip oldu!

Geçmiş dönemde Bahçeşehir A.Ş.’de çalışan ancak işe gitmediği ve disiplinsiz hareketleri tespit edilerek iş aktı sona erdirilen Yeşiltepe Muhtarı İsmail Akmanoğlu kurduğu şirket ile Düzce Belediyesi iştirak şirketi Bahçeşehir A.Ş.’ye rakip oldu.
Düzce’de bina sakinlerinin yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak, daha sağlıklı bina yönetimi, temizlik ve sorunların giderilmesi için Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü öncülüğünde kurulan ve başta Bahçeşehir bölgesi olmak üzere şehrin birçok yerinde binaların yönetilmesi için kurulan Bahçeşehir A.Ş.’de geçtiğimiz dönemde Yeşiltepe Muhtarı İsmail Akmanoğlu’da çalıştı. Ancak Akmanoğlu’nun iş akti işe gitmemek, disiplinsiz davranışları nedeniyle yönetim değişmesiyle birlikte fesh edildi. Bu sürecin ardından Yeşiltepe Muhtarı İsmail Akmanoğlu kendisine Bahçeşehir A.Ş.’deki deneyimlerini de kullanarak yeni bir temizlik şirketi kurdu. Binaların iç ve çevre temizliklerini yapan şirkete bazı bina sakinleri işlerini verdi.Gelişen olaylarda ise Bahçeşehir A.Ş. yönetiminin bina sakinlerini tehdit ettiğini öne süren Muhtar Akmanoğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Bahçeşehir A.Ş. yönetiminin bina sakinlerini tehdit ettiğini öne sürdü. “Üzerimize düşeni yapıyoruz” İddiaları sorduğumuz Bahçeşehir A.Ş. yetkilileri; “Şirketimiz kurulduğu günden bu yana kanunlar ölçüsünde, kanunların izin verdiği çerçevede görevini yapmaya çalışan bir şirkettir. Düzcelilerin, bina sakinlerinin huzur ve mutluluğu için işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede kat maliklerine yasal açıklamaları yaparak onların binalarına talip olduğumuzu dile getirmeye çalışıyoruz. Yani insanları tehdit etmiyor onlara yasal sorumluluğumuz ve onların yasal sorumluluklarını anlatıyoruz. Bu bilerek Bahçeşehir A.Ş.’ye binalarını vermelerini istiyoruz. Bu da yasal bir şirketin en doğal hakkıdır” dediler.
Geçmiş dönemde Bahçeşehir A.Ş.’de çalışan ancak işe gitmediği ve disiplinsiz hareketleri tespit edilerek iş aktı sona erdirilen Yeşiltepe Muhtarı İsmail Akmanoğlu kurduğu şirket ile Düzce Belediyesi iştirak şirketi Bahçeşehir A.Ş.’ye rakip oldu.

Düzce’de bina sakinlerinin yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak, daha sağlıklı bina yönetimi, temizlik ve sorunların giderilmesi için Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü öncülüğünde kurulan ve başta Bahçeşehir bölgesi olmak üzere şehrin birçok yerinde binaların yönetilmesi için kurulan Bahçeşehir A.Ş.’de geçtiğimiz dönemde Yeşiltepe Muhtarı İsmail Akmanoğlu’da çalıştı. Ancak Akmanoğlu’nun iş akti işe gitmemek, disiplinsiz davranışları nedeniyle yönetim değişmesiyle birlikte fesh edildi.

Bu sürecin ardından Yeşiltepe Muhtarı İsmail Akmanoğlu kendisine Bahçeşehir A.Ş.’deki deneyimlerini de kullanarak yeni bir temizlik şirketi kurdu. Binaların iç ve çevre temizliklerini yapan şirkete bazı bina sakinleri işlerini verdi.Gelişen olaylarda ise Bahçeşehir A.Ş. yönetiminin bina sakinlerini tehdit ettiğini öne süren Muhtar Akmanoğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Bahçeşehir A.Ş. yönetiminin bina sakinlerini tehdit ettiğini öne sürdü.

“Üzerimize düşeni yapıyoruz”
İddiaları sorduğumuz Bahçeşehir A.Ş. yetkilileri; “Şirketimiz kurulduğu günden bu yana kanunlar ölçüsünde, kanunların izin verdiği çerçevede görevini yapmaya çalışan bir şirkettir. Düzcelilerin, bina sakinlerinin huzur ve mutluluğu için işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede kat maliklerine yasal açıklamaları yaparak onların binalarına talip olduğumuzu dile getirmeye çalışıyoruz. Yani insanları tehdit etmiyor onlara yasal sorumluluğumuz ve onların yasal sorumluluklarını anlatıyoruz. Bu bilerek Bahçeşehir A.Ş.’ye binalarını vermelerini istiyoruz. Bu da yasal bir şirketin en doğal hakkıdır” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.