Şevval Sam yeni çalışmasını tanıttı!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.09.2024 - 16:36, Güncelleme: 13.09.2024 - 16:36
 

Şevval Sam yeni çalışmasını tanıttı!

Dizi oyunculuğu ve müzik kariyerini aynı anda yürüten sanatçı Şevval Sam, Rock'ı Severiz adını verdiği yeni çalışmasının tanıtımını yaptı.
Sanatçı Şevval Sam, Bursa'da yeni plağı "Rock'ı Severiz" çalışmasının tanıtımını gerçekleştirdi. Söyleşiden önce şarkı söyleyen Şevval Sam, hayranlarına ufak bir resital sundu. Yeni çıkardığı albümü 'Rock'ı Severiz' hakkında konuşan Sam, "Normalde Rock şarkılarında bas gitar klavye varken ben aynı dörtlüyü en klasik ve en minimal halleriyle kanun, keman, klarnet ve ritimle denemek istedim. Hepsini çarkların karizmasını asla çizmeden alaturka formunda deneyimlemek istedim. Şarkıların içine girdim, çıktım. Benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Çünkü hangi kıyafeti giydirirseniz giydirin iyi bir şarkı olduğunu düşünüyorum. Bütün prodüksiyonu başından sonuna kadar üstlendiğim, hayatımdaki en gurur duyduğum projelerden bir tanesi oldu. Umarım dinleyiciler de benim gibi düşünür ve 'Rock'ı Severiz'in keyfini çıkarır" ifadelerini kullandı.  
Dizi oyunculuğu ve müzik kariyerini aynı anda yürüten sanatçı Şevval Sam, Rock'ı Severiz adını verdiği yeni çalışmasının tanıtımını yaptı.

Sanatçı Şevval Sam, Bursa'da yeni plağı "Rock'ı Severiz" çalışmasının tanıtımını gerçekleştirdi. Söyleşiden önce şarkı söyleyen Şevval Sam, hayranlarına ufak bir resital sundu.

Yeni çıkardığı albümü 'Rock'ı Severiz' hakkında konuşan Sam, "Normalde Rock şarkılarında bas gitar klavye varken ben aynı dörtlüyü en klasik ve en minimal halleriyle kanun, keman, klarnet ve ritimle denemek istedim. Hepsini çarkların karizmasını asla çizmeden alaturka formunda deneyimlemek istedim. Şarkıların içine girdim, çıktım. Benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Çünkü hangi kıyafeti giydirirseniz giydirin iyi bir şarkı olduğunu düşünüyorum. Bütün prodüksiyonu başından sonuna kadar üstlendiğim, hayatımdaki en gurur duyduğum projelerden bir tanesi oldu. Umarım dinleyiciler de benim gibi düşünür ve 'Rock'ı Severiz'in keyfini çıkarır" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.