Su seviyesi azaldı! Azalmasındaki neden belli oldu

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.09.2024 - 01:13, Güncelleme: 13.09.2024 - 01:23
 

Su seviyesi azaldı! Azalmasındaki neden belli oldu

Kadıköy Göleti’nde su seviyesi azaldı.Sulama göletinde su seviyesinin azalmasındaki neden belli oldu
Karabük’ün Eflani ilçesinde sulama amacıyla kullanılan Kadıköy Göleti’nde vana değişikliği için suların çekilmesi bekleniyor.Eflani ilçesinde bulunan Kadıköy Göleti’ndeki su seviyesinde yaşanan düşüş görenleri tedirgin etmişti. Edinilen bilgiye göre Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü’nün gölette bozulan vanalarının tekrar kullanılabilir hale getirilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi. 1980’li yıllarda konulan vanaların yenilenmesi için göletteki suyun tamamen çekilmesi bekleniyor. Suyun çekilmeye başladığı gölet dron ile görüntülendi.
Kadıköy Göleti’nde su seviyesi azaldı.Sulama göletinde su seviyesinin azalmasındaki neden belli oldu

Karabük’ün Eflani ilçesinde sulama amacıyla kullanılan Kadıköy Göleti’nde vana değişikliği için suların çekilmesi bekleniyor.Eflani ilçesinde bulunan Kadıköy Göleti’ndeki su seviyesinde yaşanan düşüş görenleri tedirgin etmişti.

Edinilen bilgiye göre Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü’nün gölette bozulan vanalarının tekrar kullanılabilir hale getirilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi. 1980’li yıllarda konulan vanaların yenilenmesi için göletteki suyun tamamen çekilmesi bekleniyor. Suyun çekilmeye başladığı gölet dron ile görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.