Hadise ve Kerem Bürsin kırmızı halıda! Venedik'e damga vurdu

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.09.2024 - 13:14, Güncelleme: 06.09.2024 - 13:18
 

Hadise ve Kerem Bürsin kırmızı halıda! Venedik'e damga vurdu

Ünlü şarkıcı Hadise ile yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda birlikte yürüdü. Kerem Bürsin ile Hadise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.
Şarkıları ve sahne tarzı ile adından söz ettirmeyi başaran Hadise ile bir süredir ekranlardan uzak olan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Venedik Film Festivali için geçtiğimiz günlerde İtalya'ya gitti. Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz, Melis Sezen ve Salih Bademci gibi isimlerin yanı sıra Hadise ile Kerem Bürsin de bu yıl 81'incisi düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda yürüdü. "Esas Oğlan" adlı diziyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Hadise, bir mücevher markasının yüzü olarak kırmızı halıda boy gösterdi. Daha önce Beyonce'nin giydiği dünyaca ünlü bir markanın elbisesini tercih ünlü şarkıcı, çok konuşuldu.
Ünlü şarkıcı Hadise ile yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda birlikte yürüdü. Kerem Bürsin ile Hadise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Şarkıları ve sahne tarzı ile adından söz ettirmeyi başaran Hadise ile bir süredir ekranlardan uzak olan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Venedik Film Festivali için geçtiğimiz günlerde İtalya'ya gitti.

Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz, Melis Sezen ve Salih Bademci gibi isimlerin yanı sıra Hadise ile Kerem Bürsin de bu yıl 81'incisi düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda yürüdü.

"Esas Oğlan" adlı diziyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Hadise, bir mücevher markasının yüzü olarak kırmızı halıda boy gösterdi. Daha önce Beyonce'nin giydiği dünyaca ünlü bir markanın elbisesini tercih ünlü şarkıcı, çok konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.