Mevsimlik isçilerin çocuklarına abi şefkati

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.09.2024 - 14:37, Güncelleme: 05.09.2024 - 14:46
 

Mevsimlik isçilerin çocuklarına abi şefkati

Savaş bu defa işçi çocuklarına abilik etti.Fındık sezonu dolayısıyla Yığılca ilçesine gelerek fındık toplayan mevsimlik işçilerin çocuklarına ve çocuk mevsimlik işçilere Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş şefkatli kollarını açarak abilik yaptı.
Aileleri ziyaret eden Belediye Başkanı Savaş, miniklere de çeşitli hediyeler verdi.Yığılca'nın kalkınmasını ve tanıtılması için yoğun çaba harcayan, yaşanabilir ilçe için projeler hazırlayan Selami Savaş, fındık sezonu için ilçeye gelerek fındık toplayan mevsimlik işçileri de unutmadı. Aileleri yaşam alanlarında ziyaret eden Selami Savaş, ailelerle uzun uzun sohbet etti. Ailelerin ikram ettiği çay eşliğinde ailelerin yaşadıkları zorlukları dinleyen Selami Savaş, ailelere kolaylıklar diledi. Çocuklara abi şefkati Selami Savaş aileleri ziyaretinde ayrıca çocuklarla da yakından ilgilendi. Türkiye'nin en genç belediye başkanları arası da yer alan Selami Savaş, miniklere abi şefkatiyle yaklaşarak onlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Selami Savaş ayrıca miniklere çeşitli hediyelerde verdi.Aileleri ziyaretinin ardından açıklama yapan Selami Savaş, Yığılca Belediyesi'nin kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti.  
Savaş bu defa işçi çocuklarına abilik etti.Fındık sezonu dolayısıyla Yığılca ilçesine gelerek fındık toplayan mevsimlik işçilerin çocuklarına ve çocuk mevsimlik işçilere Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş şefkatli kollarını açarak abilik yaptı.

Aileleri ziyaret eden Belediye Başkanı Savaş, miniklere de çeşitli hediyeler verdi.Yığılca'nın kalkınmasını ve tanıtılması için yoğun çaba harcayan, yaşanabilir ilçe için projeler hazırlayan Selami Savaş, fındık sezonu için ilçeye gelerek fındık toplayan mevsimlik işçileri de unutmadı. Aileleri yaşam alanlarında ziyaret eden Selami Savaş, ailelerle uzun uzun sohbet etti. Ailelerin ikram ettiği çay eşliğinde ailelerin yaşadıkları zorlukları dinleyen Selami Savaş, ailelere kolaylıklar diledi.

Çocuklara abi şefkati
Selami Savaş aileleri ziyaretinde ayrıca çocuklarla da yakından ilgilendi. Türkiye'nin en genç belediye başkanları arası da yer alan Selami Savaş, miniklere abi şefkatiyle yaklaşarak onlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Selami Savaş ayrıca miniklere çeşitli hediyelerde verdi.Aileleri ziyaretinin ardından açıklama yapan Selami Savaş, Yığılca Belediyesi'nin kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.