Edis anne-babasının boşanması hakkında ilk kez konuştu!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.09.2024 - 10:46, Güncelleme: 04.09.2024 - 10:46
 

Edis anne-babasının boşanması hakkında ilk kez konuştu!

Şarkıcı Edis'in anne-babası, 40 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almışlardı. Anne ve babası boşanma kararı alan Edis, konu hakkında ilk kez konuştu.
Şarkıcı Edis'in annesi ve babası evliliklerini bitirme kararı almışlardı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Edis'in annesi Sevil Görgülü, "Sevgili arkadaşlarım ve değerli takipçilerim, hayatta her şey planladığımız gibi olmuyor ve belli kararlar almak zorunda kalıyoruz. Ayhan Görgülü ile olan 40 yıllık evlilik akdimizi anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunmaktayız. Herkesin yolu açık olsun" ifadelerine yer vermişti. Edis'ten boşanma sonrası ilk açıklama Muhabir Online'de yer alan habere göre; boşanma haberleri sonrası ilk kez görüntülenen Edis, konu hakkında ilk kez konuştu. Kendisi için değişen hiçbir şey olmadığını belirten şarkıcı, "İki yetişkin insan. Öyle bir karar almışlar." cevabını verdi.
Şarkıcı Edis'in anne-babası, 40 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almışlardı. Anne ve babası boşanma kararı alan Edis, konu hakkında ilk kez konuştu.

Şarkıcı Edis'in annesi ve babası evliliklerini bitirme kararı almışlardı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Edis'in annesi Sevil Görgülü, "Sevgili arkadaşlarım ve değerli takipçilerim, hayatta her şey planladığımız gibi olmuyor ve belli kararlar almak zorunda kalıyoruz. Ayhan Görgülü ile olan 40 yıllık evlilik akdimizi anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunmaktayız. Herkesin yolu açık olsun" ifadelerine yer vermişti.


Edis'ten boşanma sonrası ilk açıklama
Muhabir Online'de yer alan habere göre; boşanma haberleri sonrası ilk kez görüntülenen Edis, konu hakkında ilk kez konuştu. Kendisi için değişen hiçbir şey olmadığını belirten şarkıcı, "İki yetişkin insan. Öyle bir karar almışlar." cevabını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.