Düzce’nin o köyü yardım bekliyor!

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.09.2024 - 17:15, Güncelleme: 02.09.2024 - 17:15
 

Düzce’nin o köyü yardım bekliyor!

Yığılca’ya bağlı Naşlar Köyü’nde özel idare temizlik ekipleri tarafından alınan konteynırlar, ağzına kadar dolunca görüntü kirliliği ortaya çıktı.
Köy sakinleri ise fındık sezonunda işçiler ile birlikte köy nüfusunun arttığını belirterek çöp konteynırlarını yetmediğini belirterek yetkililerden yardım beklediklerini söylediler. Fındık sezonu ile birlikte köylerin artan nüfusları zaman zaman sıkıntı oluşturuyor. Yığılca İlçesi’ne bağlı Naşlar Köyü de hem başka yerlerde olan köylülerin gelmesi hemde fındık işçileri ile birlikte artan nüfusa cevap vermekte zorluk çekiyor. Özellikle Özel İdare ekiplerince alınan çöp konteynırları artan nüfusa cevap veremezken bir de bazı konteynırları eskimi olması köydeki kirliliği artırıyor. Köy sakinleri yetkililerden çöplerin toplanması ve yetersiz olan çöp konteynır sayısının artırılması için ve eski konteynırların yenilenmesi için yardım beklediklerini dile getiriyor
Yığılca’ya bağlı Naşlar Köyü’nde özel idare temizlik ekipleri tarafından alınan konteynırlar, ağzına kadar dolunca görüntü kirliliği ortaya çıktı.

Köy sakinleri ise fındık sezonunda işçiler ile birlikte köy nüfusunun arttığını belirterek çöp konteynırlarını yetmediğini belirterek yetkililerden yardım beklediklerini söylediler.

Fındık sezonu ile birlikte köylerin artan nüfusları zaman zaman sıkıntı oluşturuyor. Yığılca İlçesi’ne bağlı Naşlar Köyü de hem başka yerlerde olan köylülerin gelmesi hemde fındık işçileri ile birlikte artan nüfusa cevap vermekte zorluk çekiyor. Özellikle Özel İdare ekiplerince alınan çöp konteynırları artan nüfusa cevap veremezken bir de bazı konteynırları eskimi olması köydeki kirliliği artırıyor.

Köy sakinleri yetkililerden çöplerin toplanması ve yetersiz olan çöp konteynır sayısının artırılması için ve eski konteynırların yenilenmesi için yardım beklediklerini dile getiriyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.