İnsanlığa sıfır saygı

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.09.2024 - 12:05, Güncelleme: 02.09.2024 - 12:05
 

İnsanlığa sıfır saygı

ABD polisi, Gazze'de soykırım yapan İsrail'e desteğini kesmeyen ülkesini protesto eden 80 yaşındaki vatandaşına bile acımadı.
İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırıma tüm dünyadan sesler yükselmeye devam ediyor. Batılı ülkelerin kolluk güçleri ise göstericilere sert müdahalelerde bulunuyor. ABD'nin Chicago eyaletinde Demokrat Parti'nin kongresinde ABD'nin İsrail'e silah vermesini protesto eden ve Filistin için destek yürüyüşü yapan ABD'li vatandaşlar, polisin sert müdahalesine maruz kaldı. AMERİKAN POLİSİNDEN SKANDAL Filistin'e destek söz konusu olunca özgürlükler ve demokrasi ABD'de hiçe sayıldı. Chicago'da, Filistin'i desteklemek için sokağa inen 80 yaşındaki kadın polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Tek başına yürümekte zorlanan kadının etrafını bir anda onlarca polis sardı. Polisler, yaşlı kadını copla vurup iterek yere düşürdü. Ayağa bile kalkamayan yaşlı kadına etraftaki değer insanlar yardım etti.
ABD polisi, Gazze'de soykırım yapan İsrail'e desteğini kesmeyen ülkesini protesto eden 80 yaşındaki vatandaşına bile acımadı.

İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırıma tüm dünyadan sesler yükselmeye devam ediyor. Batılı ülkelerin kolluk güçleri ise göstericilere sert müdahalelerde bulunuyor. ABD'nin Chicago eyaletinde Demokrat Parti'nin kongresinde ABD'nin İsrail'e silah vermesini protesto eden ve Filistin için destek yürüyüşü yapan ABD'li vatandaşlar, polisin sert müdahalesine maruz kaldı.

AMERİKAN POLİSİNDEN SKANDAL

Filistin'e destek söz konusu olunca özgürlükler ve demokrasi ABD'de hiçe sayıldı. Chicago'da, Filistin'i desteklemek için sokağa inen 80 yaşındaki kadın polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Tek başına yürümekte zorlanan kadının etrafını bir anda onlarca polis sardı. Polisler, yaşlı kadını copla vurup iterek yere düşürdü. Ayağa bile kalkamayan yaşlı kadına etraftaki değer insanlar yardım etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.