Fındık cennetine Selami Savaş’tan müjde..

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.08.2024 - 19:01, Güncelleme: 30.08.2024 - 19:01
 

Fındık cennetine Selami Savaş’tan müjde..

TMO bir ilçede daha direk alım yapacak.Düzce’nin en çok fındık üreten ilçeleri arasında yer alan Yığılca İlçesi’nde vatandaşların çektiği çileyi bilen
Belediye başkanı Selami Savaş girişimleri ile Toprak Mahsulleri Ofisi, direk alım yapacak. TMO’nun alım yapacağı bina Yığılca Belediyesi ekiplerince temizliği ve bakımı yapılarak ofis yetkililerine teslim edildi.Fındık fiyatlarında piyasada devam eden belirsizlik, tüccarların üreticiden fındığı alırken yaptığı fiyat kırımları ve her üreticinin düzenli bir şekilde fındığını satamaması Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş’ı harekete geçirdi. Fındığın en çok yetiştiği ilçelerden olan Yığılca’da Toprak Mahsülleri Ofisinin direk alım yapması için harekete geçen Selami Savaş, Vali Selçuk Aslan, Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, milletvekili Ercan Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun da desteğiyle kararı çıkarttı. Yığılca Belediyesi’nin atıl halde duran Ahmetçiler Mahallesindeki bina, belediye ekiplerince temizlenerek TMO’ya tahsis edildi.Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilçe halkına müjde vererek şunları dile getirdi, “Zafer Bayramında vatandaşlarımıza bir müjde duyurmak istiyorum. İlçemizde ki vatandaşlarımızın en büyük geçim kaynağı olan ve ülkemizin en önemli tarım ürünlerinden biri olan fındığın, gerçek değerlerini bulması ve üreticiler için bir seçenek olan TMO 2024 Fındık sezonu için ilçemizde alım faaliyetlerine başlayacaktır. TMO'nun daha rahat bir şekilde fındık alımı yapabilmesi için belediye ekiplerimiz ummalı bir çalışmayla Ahmetçiler Mahallemizde bulunan atıl binanın restorasyonunu tamamladı ve TMO'ya tahsis etti. Bu hizmetin kazanılmasında Başta Vali Selçuk Aslan ve milletvekilleri Ercan Öztürk, Ayşe Keşir ile TMO Bölge Müdürü Dursun Esen'e teşekkür ediyorum. Uzun uğraşlar sonucu kazandırdığımız bu hizmet ilçemizde ki fındık üreticileri için hayırlı uğurlu olsun.
TMO bir ilçede daha direk alım yapacak.Düzce’nin en çok fındık üreten ilçeleri arasında yer alan Yığılca İlçesi’nde vatandaşların çektiği çileyi bilen

Belediye başkanı Selami Savaş girişimleri ile Toprak Mahsulleri Ofisi, direk alım yapacak. TMO’nun alım yapacağı bina Yığılca Belediyesi ekiplerince temizliği ve bakımı yapılarak ofis yetkililerine teslim edildi. Fındık fiyatlarında piyasada devam eden belirsizlik, tüccarların üreticiden fındığı alırken yaptığı fiyat kırımları ve her üreticinin düzenli bir şekilde fındığını satamaması Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş’ı harekete geçirdi.

Fındığın en çok yetiştiği ilçelerden olan Yığılca’da Toprak Mahsülleri Ofisinin direk alım yapması için harekete geçen Selami Savaş, Vali Selçuk Aslan, Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, milletvekili Ercan Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun da desteğiyle kararı çıkarttı. Yığılca Belediyesi’nin atıl halde duran Ahmetçiler Mahallesindeki bina, belediye ekiplerince temizlenerek TMO’ya tahsis edildi.Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilçe halkına müjde vererek şunları dile getirdi,

“Zafer Bayramında vatandaşlarımıza bir müjde duyurmak istiyorum. İlçemizde ki vatandaşlarımızın en büyük geçim kaynağı olan ve ülkemizin en önemli tarım ürünlerinden biri olan fındığın, gerçek değerlerini bulması ve üreticiler için bir seçenek olan TMO 2024 Fındık sezonu için ilçemizde alım faaliyetlerine başlayacaktır. TMO'nun daha rahat bir şekilde fındık alımı yapabilmesi için belediye ekiplerimiz ummalı bir çalışmayla Ahmetçiler Mahallemizde bulunan atıl binanın restorasyonunu tamamladı ve TMO'ya tahsis etti. Bu hizmetin kazanılmasında Başta Vali Selçuk Aslan ve milletvekilleri Ercan Öztürk, Ayşe Keşir ile TMO Bölge Müdürü Dursun Esen'e teşekkür ediyorum. Uzun uğraşlar sonucu kazandırdığımız bu hizmet ilçemizde ki fındık üreticileri için hayırlı uğurlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.