Dünyaca ünlü ressam Atmaca’dan Düzceli Ressama övgü!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.08.2024 - 13:56, Güncelleme: 23.08.2024 - 13:56
 

Dünyaca ünlü ressam Atmaca’dan Düzceli Ressama övgü!

Halen Bodrumda devam eden Sanat Festivali davetlisi olarak katılan Düzceli Ressam Aslıhan Öztürk, fuarda fırtına gibi esmeye devam ediyor.
Dünyaca ünlü ressam Ali Atmaca’da Öztürk’ün standını ziyaret ederek tablolarını inceledi ve tebrik etti.Türkiye’nin önde gelen sanat fuarları arasında yer alan Bodrum Sanat Fuarı 21-25 Ağustos tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezi’ne sanatseverlerin yoğun ilgisi ile kapılarını açtı. Fuara davetli olarak katılan Düzceli Ressam Aslıhan Öztürk’te 39 tablosuyla katıldı. Sanatseverlerden yoğun ilgi gören Öztürk’ün eserlerini ayrıca Türkiye’nin ve Dünyanın önemli sanatçıları da ziyaret etti. Türkiye’nin dünyaca tanınan ressamı Ali Atmaca’nın da gezdiği Aslıhan Öztürk standında uzun süre tabloları inceledi. Ünlü ressam Düzceli sanatçı Aslıhan Öztürk’ün eserlerini beğendiğini belirterek, tarzının çok farklı olduğunu söyledi. Galeri Abay sahibi Ayşegül Abay ile birlikte Düzceli Ressam Aslıhan Öztürk’ün standını gezen Ali Atmaca ayrıca Öztürk’ün sanat tutkusunu da övdü. Fuar 21-25 ağustos tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluşacak.
Halen Bodrumda devam eden Sanat Festivali davetlisi olarak katılan Düzceli Ressam Aslıhan Öztürk, fuarda fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü ressam Ali Atmaca’da Öztürk’ün standını ziyaret ederek tablolarını inceledi ve tebrik etti.Türkiye’nin önde gelen sanat fuarları arasında yer alan Bodrum Sanat Fuarı 21-25 Ağustos tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezi’ne sanatseverlerin yoğun ilgisi ile kapılarını açtı.

Fuara davetli olarak katılan Düzceli Ressam Aslıhan Öztürk’te 39 tablosuyla katıldı. Sanatseverlerden yoğun ilgi gören Öztürk’ün eserlerini ayrıca Türkiye’nin ve Dünyanın önemli sanatçıları da ziyaret etti. Türkiye’nin dünyaca tanınan ressamı Ali Atmaca’nın da gezdiği Aslıhan Öztürk standında uzun süre tabloları inceledi. Ünlü ressam Düzceli sanatçı Aslıhan Öztürk’ün eserlerini beğendiğini belirterek, tarzının çok farklı olduğunu söyledi. Galeri Abay sahibi Ayşegül Abay ile birlikte Düzceli Ressam Aslıhan Öztürk’ün standını gezen Ali Atmaca ayrıca Öztürk’ün sanat tutkusunu da övdü. Fuar 21-25 ağustos tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.