Motosiklet kazası: Kameralara böyle yansıdı!

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.08.2024 - 18:04, Güncelleme: 21.08.2024 - 18:04
 

Motosiklet kazası: Kameralara böyle yansıdı!

Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari aracın çarptığı motosiklet sürücüsü metrelerce yerde sürüklendi.
Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.Kaza öğlen saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yan yoldan Atatürk Bulvarına girmeye çalışan hafif ticari araca, bulvara çıktığı esnada Çoban Kavşağından şehir merkezine ilerleyen motosiklet ile çarpıştı. Kazada otomobile çarpan motosiklet sürücüsü metrelerce yerde sürüklendi. Kazayı görenlerin 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsüne olay yerinde ilk müdahalesini yaparak ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı.Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Kaza anı kameralara yansıdı.Diğer taraftan kaza anı ise an ve an güvenlik kameralarına yansıdı. Kaydedilen görüntülerde hafif ticari aracın Bulvara çıktığı ve motosiklet ile çarpışma anları yer aldı. Ayrıca Motosiklet sürücüsünün yere savrularak sürüklenmesi de yer aldı.
Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari aracın çarptığı motosiklet sürücüsü metrelerce yerde sürüklendi.

Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza öğlen saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yan yoldan Atatürk Bulvarına girmeye çalışan hafif ticari araca, bulvara çıktığı esnada Çoban Kavşağından şehir merkezine ilerleyen motosiklet ile çarpıştı. Kazada otomobile çarpan motosiklet sürücüsü metrelerce yerde sürüklendi.

Kazayı görenlerin 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsüne olay yerinde ilk müdahalesini yaparak ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Kaza anı kameralara yansıdı.Diğer taraftan kaza anı ise an ve an güvenlik kameralarına yansıdı. Kaydedilen görüntülerde hafif ticari aracın Bulvara çıktığı ve motosiklet ile çarpışma anları yer aldı. Ayrıca Motosiklet sürücüsünün yere savrularak sürüklenmesi de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.