Rahatlık pes dedirtti! Bisiklet hırsızlığı!

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.08.2024 - 19:17, Güncelleme: 15.08.2024 - 19:24
 

Rahatlık pes dedirtti! Bisiklet hırsızlığı!

Gündüz saatlerinde Kiremitocağı’nda bir apartmana giren şahıs merdiven altında bulunan bisikletler arasında uygun olanı seçti, binerek olay yerinden ayrıldı.
Hırsızın rahatlığı ve soğuk kanlı hareketlerle yaptığı hırsızlık pes dedirtti. Hırsızlık anları ve hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kameralarına yansıdı.Düzce merkeze bağlı Kiremitocağı Mahallesi Kadırga Sokak’ta bulunan Demirtaş apartmanında gerçekleşen hırsızlık pes dedirtti. Şüpheli şahıs aparmanda oturan S.G.’nin oğluna ait merdiven altındaki depoda bulunan bisikleti gündüz saatlerinde rahat tavırlarla çalarak kayıplara karıştı. Apartmanın önüne gelen şüpheli şahıs, sakin ve rahat tavırlarla apartmana girdi. Apartman giriş katında merdivenlerin altında bulunan depodaki bisikletlerin olduğu yere gelen şahıs, burada bulunan bisikletler arasından kendisine uygun olan bisikleti seçti. Ardından da bisiklete binerek apartmandan ayrıldı. Güvenlik kameraları kaydettiHırsızlık olayı ise güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi. Görüntülerde şüpheli şahsın gayet rahat, soğukkanlı hareketleri, bisiklet arasından uygun olanı seçerek binip gitmesi ise görüntüyü izleyenlere pes dedirtti.  
Gündüz saatlerinde Kiremitocağı’nda bir apartmana giren şahıs merdiven altında bulunan bisikletler arasında uygun olanı seçti, binerek olay yerinden ayrıldı.

Hırsızın rahatlığı ve soğuk kanlı hareketlerle yaptığı hırsızlık pes dedirtti. Hırsızlık anları ve hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Düzce merkeze bağlı Kiremitocağı Mahallesi Kadırga Sokak’ta bulunan Demirtaş apartmanında gerçekleşen hırsızlık pes dedirtti.

Şüpheli şahıs aparmanda oturan S.G.’nin oğluna ait merdiven altındaki depoda bulunan bisikleti gündüz saatlerinde rahat tavırlarla çalarak kayıplara karıştı. Apartmanın önüne gelen şüpheli şahıs, sakin ve rahat tavırlarla apartmana girdi. Apartman giriş katında merdivenlerin altında bulunan depodaki bisikletlerin olduğu yere gelen şahıs, burada bulunan bisikletler arasından kendisine uygun olan bisikleti seçti. Ardından da bisiklete binerek apartmandan ayrıldı. Güvenlik kameraları kaydettiHırsızlık olayı ise güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi. Görüntülerde şüpheli şahsın gayet rahat, soğukkanlı hareketleri, bisiklet arasından uygun olanı seçerek binip gitmesi ise görüntüyü izleyenlere pes dedirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.