Düzce’de kötü koku çöp eve ekipler müdahale etti!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.08.2024 - 16:37, Güncelleme: 15.08.2024 - 17:20
 

Düzce’de kötü koku çöp eve ekipler müdahale etti!

Engelli anne ve oğlu güvenli yere yerleştirildi.Evde bakım ve sıcak yemek hizmeti verilecek.Düzce’de kötü koku geldiği şikayeti ile Zabıta Müdürlüğü..
Ekipleri tarafından tespit edilen çöp eve Düzce Belediyesi müdahale etti.Eve giden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evde yaşayan engelli anne ve oğlunu akrabalarının yanına yerleştirerek çöp biriktirilen evi temizledi. Düzce Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetleri anında değerlendirmeye devam ediyor. Konuralp’te bir evden kötü koku yayıldığı ihbarı alınması üzerine Zabıta Müdürlüğü adrese giderek tespit yaptı. Çöplerin biriktirildiği belirlenen evde yaşayan engelli anne ve oğlu evden çıkarılarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bilgi verildi. Eve gelen Düzce Belediyesi ekipleri insan sağlığına zararlı bir ortamın olduğu evde hemen temizlik çalışmalarını başlattı. Kısa sürede ailenin evini temizleyen ekipler, ailenin yaşamını rahatça sürdürebilmesi için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne evde bakım ve sıcak yemek hizmeti için başvurusunu da oluşturdu. Anne ve oğlu ikametlerinin tamamen temizlenmesi sonrasında Düzce Belediyesi tarafından düzenli olarak ziyaret edilecek, temizlik, bakım ve yemek hizmeti sağlanacak.
Engelli anne ve oğlu güvenli yere yerleştirildi.Evde bakım ve sıcak yemek hizmeti verilecek.Düzce’de kötü koku geldiği şikayeti ile Zabıta Müdürlüğü..

Ekipleri tarafından tespit edilen çöp eve Düzce Belediyesi müdahale etti.Eve giden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evde yaşayan engelli anne ve oğlunu akrabalarının yanına yerleştirerek çöp biriktirilen evi temizledi.

Düzce Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetleri anında değerlendirmeye devam ediyor. Konuralp’te bir evden kötü koku yayıldığı ihbarı alınması üzerine Zabıta Müdürlüğü adrese giderek tespit yaptı. Çöplerin biriktirildiği belirlenen evde yaşayan engelli anne ve oğlu evden çıkarılarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bilgi verildi. Eve gelen Düzce Belediyesi ekipleri insan sağlığına zararlı bir ortamın olduğu evde hemen temizlik çalışmalarını başlattı.

Kısa sürede ailenin evini temizleyen ekipler, ailenin yaşamını rahatça sürdürebilmesi için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne evde bakım ve sıcak yemek hizmeti için başvurusunu da oluşturdu. Anne ve oğlu ikametlerinin tamamen temizlenmesi sonrasında Düzce Belediyesi tarafından düzenli olarak ziyaret edilecek, temizlik, bakım ve yemek hizmeti sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.