Işın Karaca'dan usta sanatçıya büyük ayıp! '3 gece uyuyamadım'

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.08.2024 - 19:25, Güncelleme: 14.08.2024 - 19:25
 

Işın Karaca'dan usta sanatçıya büyük ayıp! '3 gece uyuyamadım'

Işın Karaca'nın hakkında 'Çok kötü durumda, maddi manevi desteği ihtiyacı var.' açıklaması yaptığı duayen isim Nejat Alp ünlü sanatçının sözlerine cevap verdi. Kanser tedavisi gören Nejat Alp, Işın Karaca'nın açıklamalarına isyan etti.
Işın Karaca'nın Nejat Alp hakkında bir magazin programında yaptığı 'Çok kötü durumda' açıklaması gündem oldu. Nejat Alp'ten, Işın Karaca'nın sözlerine videolu cevap geldi. Işın Karaca'yı tanımadığını söyleyen usta sanatçı 'Nahoş bir olay' diyerek tepki gösterdi. IŞIN KARACA'YA TEPKİ: ÇOK AYIP Nejat Alp, Işın Karaca'nın 'Bana birileri söyledi. Nejat Alp çok zor durumdaymış maddi ve manevi yardıma ihtiyacı varmış' sözleriyle ilgili konuştu. Konuyla ilgili bir video çeken Alp tepkisini şu sözlerle dile getirdi: 'Nahoş bir olay. Sabah programına çıkmış, 'Kulağıma kuşlar söyledi, Nejat Alp'in durumu maddi manevi çok kötü, desteğe ihtiyacı var' demiş. Kendisini hiç tanımıyorum. İnsan arayıp ulaşıp gerçekten böyle bir şey var mı diye sormaz mı? Böyle bir cümle kurmak için teyit etmek gerekmez mi? Televizyonda da bunu altyazı olarak "Nejat Alp çok zor durumda" başlığıyla verdiler. Çok üzüldüm. 3 gün uyumadım. Nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorsunuz? Işın Karaca 'Kuşlar bana söyledi' diyormuş. Çok ayıp.' 'ALBÜMLERİM BÜTÜN SANATÇILARDAN DAHA ÇOK SATTI' 'Ben sizin hakkınızda böyle cümleler kursam hoşunuza gider mi? 55 senedir bu mesleği yapıyorum. Türkiye'deki bütün sanatçılardan daha çok çalışmışımdır. Benim albümlerim bütün sanatçılardan daha çok satmıştır. Benim ne maddiyata ihtiyacım olur ne de maneviyata... Bu kadar seveni olan bir insanın manevi desteğe ihtiyacı olamaz.'
Işın Karaca'nın hakkında 'Çok kötü durumda, maddi manevi desteği ihtiyacı var.' açıklaması yaptığı duayen isim Nejat Alp ünlü sanatçının sözlerine cevap verdi. Kanser tedavisi gören Nejat Alp, Işın Karaca'nın açıklamalarına isyan etti.

Işın Karaca'nın Nejat Alp hakkında bir magazin programında yaptığı 'Çok kötü durumda' açıklaması gündem oldu. Nejat Alp'ten, Işın Karaca'nın sözlerine videolu cevap geldi. Işın Karaca'yı tanımadığını söyleyen usta sanatçı 'Nahoş bir olay' diyerek tepki gösterdi.


IŞIN KARACA'YA TEPKİ: ÇOK AYIP
Nejat Alp, Işın Karaca'nın 'Bana birileri söyledi. Nejat Alp çok zor durumdaymış maddi ve manevi yardıma ihtiyacı varmış' sözleriyle ilgili konuştu.

Konuyla ilgili bir video çeken Alp tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

'Nahoş bir olay. Sabah programına çıkmış, 'Kulağıma kuşlar söyledi, Nejat Alp'in durumu maddi manevi çok kötü, desteğe ihtiyacı var' demiş. Kendisini hiç tanımıyorum. İnsan ar ayıp ulaşıp gerçekten böyle bir şey var mı diye sormaz mı? Böyle bir cümle kurmak için teyit etmek gerekmez mi? Televizyonda da bunu altyazı olarak "Nejat Alp çok zor durumda" başlığıyla verdiler. Çok üzüldüm. 3 gün uyumadım. Nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorsunuz? Işın Karaca 'Kuşlar bana söyledi' diyormuş. Çok ayıp.'


'ALBÜMLERİM BÜTÜN SANATÇILARDAN DAHA ÇOK SATTI'
'Ben sizin hakkınızda böyle cümleler kursam hoşunuza gider mi? 55 senedir bu mesleği yapıyorum. Türkiye'deki bütün sanatçılardan daha çok çalışmışımdır. Benim albümlerim bütün sanatçılardan daha çok satmıştır. Benim ne maddiyata ihtiyacım olur ne de maneviyata... Bu kadar seveni olan bir insanın manevi desteğe ihtiyacı olamaz.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.