2 Ağustos 2024 Yılı Instagram ne zaman açılacak?

Teknoloji (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.08.2024 - 22:17, Güncelleme: 02.08.2024 - 22:38
 

2 Ağustos 2024 Yılı Instagram ne zaman açılacak?

INSTAGRAM neden kapatıldı, düzelmedi mi, ne zaman erişime açılacak? Instagram çöktü mü, erişim engeli ne zaman kaldırılacak? SON DAKİKA gelişmeler...
Son dakika sosyal medya haberleri yakından takip ediliyor. Türkiye'de en popüler uygulamalardan biri olan Instagram'a erişim sağlanamıyor. Milyonlarca kullanıcı Instagram çöktü mü? instagram'a neden girilmiyor? Instagram ne zaman açılacak? sorularına cevap arıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Instagram kararı aldı ve gerekçeyi açıkladı. Az önce ise Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuyla ilgili sosyal medya hesabı X'ten açıklama yaptı. Peki Instagram ne zaman açılacak? Instagram akış yenilemedi hatası nedir, nasıl çözülür? Instagram, fotoğraf ve video paylaşımına odaklanan popüler bir sosyal medya platformudur. Kullanıcılar, medyalarını yükleyebilir, filtrelerle düzenleyebilir ve hashtag'ler veya konum etiketleriyle organize edebilirler. Gönderiler, herkese açık olarak veya onaylı takipçilerle paylaşılabilir. Kullanıcılar, beğeniler, yorumlar ve doğrudan mesajlar yoluyla birbirlerinin içerikleriyle etkileşimde bulunabilirler. Bugün Instagram'a girmek isteyip de erişim sağlayamayanlar konu hakkında araştırma yapıyor. Peki Instagram çöktü mü? instagram'a neden girilmiyor? Instagram ne zaman açılacak? 2 Ağustos 2024 INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN GİRİLMİYOR? Türkiye'de sosyal medya platformu Instagram'a erişim engellendi. Kullanıcılar, platforma erişim sağlamada sorun yaşarken 'Instagram çöktü mü?' sorusuna yanıt arıyor. Instagram'a Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişim engeli getirildi. BAKAN URALOĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA Bakan Uraloğlu, "Instagram'ı Katalog suçları çerçevesinde kendilerini uyardık ancak gerekli karşılığı bulmadığımız için de bir erişim engeli getirdik." dedi.Uraloğlu, Instagram'da yaşanan erişim engeliyle ilgili, "Hassasiyetlerimiz belli, oradaki eksiklikler belli. O eksiklikleri giderildiği an 1 saat sonra kaldırmış olacağız. Herkesin kanunlara uymasını istiyoruz net olarak" ifadelerini kullandı. YENİ AÇIKLAMA! Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuyla ilgili sosyal medya hesabı X'ten açıklama yaptı. "Batılı ülkeler söz konusu olduğunda, sosyal medya platformlarının Katalog Suçlar başta olmak üzere birçok konuda hızlıca tedbir aldıklarını görüyoruz." diyen Sayan şunları söyledi; Biz de baştan beri aynı hassasiyeti ve adil duruşu talep ediyoruz. Bu platformlar, kurallarına uydukları ülkelerde sundukları güvenli, temiz ve adil içerik mekanizmasının Türkiye'de de geçerli olmasını istiyoruz. Sağlayıcıların uyguladığı bu çifte standart, tüm dünya için ortak bir sorun. Şöyle bir hatırlayalım; gelin ülkemizde temsilcilikler açın, insanımızın hak ihlallerinin önüne geçelim dedik. Gelmek istemediler. Kendilerine bildirilen suçlara karşı gereken adımları yerine getirmediler.
INSTAGRAM neden kapatıldı, düzelmedi mi, ne zaman erişime açılacak? Instagram çöktü mü, erişim engeli ne zaman kaldırılacak? SON DAKİKA gelişmeler...

Son dakika sosyal medya haberleri yakından takip ediliyor. Türkiye'de en popüler uygulamalardan biri olan Instagram'a erişim sağlanamıyor. Milyonlarca kullanıcı Instagram çöktü mü? instagram'a neden girilmiyor? Instagram ne zaman açılacak? sorularına cevap arıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Instagram kararı aldı ve gerekçeyi açıkladı. Az önce ise Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuyla ilgili sosyal medya hesabı X'ten açıklama yaptı. Peki Instagram ne zaman açılacak? Instagram akış yenilemedi hatası nedir, nasıl çözülür?

Instagram, fotoğraf ve video paylaşımına odaklanan popüler bir sosyal medya platformudur. Kullanıcılar, medyalarını yükleyebilir, filtrelerle düzenleyebilir ve hashtag'ler veya konum etiketleriyle organize edebilirler. Gönderiler, herkese açık olarak veya onaylı takipçilerle paylaşılabilir. Kullanıcılar, beğeniler, yorumlar ve doğrudan mesajlar yoluyla birbirlerinin içerikleriyle etkileşimde bulunabilirler. Bugün Instagram'a girmek isteyip de erişim sağlayamayanlar konu hakkında araştırma yapıyor. Peki Instagram çöktü mü? instagram'a neden girilmiyor? Instagram ne zaman açılacak? 2 Ağustos 2024

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN GİRİLMİYOR?
Türkiye'de sosyal medya platformu Instagram'a erişim engellendi. Kullanıcılar, platforma erişim sağlamada sorun yaşarken ' Instagram çöktü mü?' sorusuna yanıt arıyor. Instagram'a Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişim engeli getirildi.

BAKAN URALOĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA

Bakan Uraloğlu, "Instagram'ı Katalog suçları çerçevesinde kendilerini uyardık ancak gerekli karşılığı bulmadığımız için de bir erişim engeli getirdik." dedi.Uraloğlu, Instagram'da yaşanan erişim engeliyle ilgili, "Hassasiyetlerimiz belli, oradaki eksiklikler belli. O eksiklikleri giderildiği an 1 saat sonra kaldırmış olacağız. Herkesin kanunlara uymasını istiyoruz net olarak" ifadelerini kullandı.

YENİ AÇIKLAMA!
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuyla ilgili sosyal medya hesabı X'ten açıklama yaptı.

"Batılı ülkeler söz konusu olduğunda, sosyal medya platformlarının Katalog Suçlar başta olmak üzere birçok konuda hızlıca tedbir aldıklarını görüyoruz." diyen Sayan şunları söyledi;

Biz de baştan beri aynı hassasiyeti ve adil duruşu talep ediyoruz. Bu platformlar, kurallarına uydukları ülkelerde sundukları güvenli, temiz ve adil içerik mekanizmasının Türkiye'de de geçerli olmasını istiyoruz. Sağlayıcıların uyguladığı bu çifte standart, tüm dünya için ortak bir sorun.

Şöyle bir hatırlayalım; gelin ülkemizde temsilcilikler açın, insanımızın hak ihlallerinin önüne geçelim dedik. Gelmek istemediler. Kendilerine bildirilen suçlara karşı gereken adımları yerine getirmediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.