Genç kadın canına kıymak istedi!

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.08.2024 - 02:47, Güncelleme: 02.08.2024 - 02:47
 

Genç kadın canına kıymak istedi!

Bilinmeyen bir sebeple intihara teşebbüs eden 35 yaşındaki kadın, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. İşte detaylar..
Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan kadının intiharıyla ilgili inceleme başlatıldı.Bolu’nun Beşkavaklar Mahallesi Bayram Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde, 35 yaşındaki S.Ö., bilinmeyen bir nedenle intihara teşebbüs etti. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, S.Ö. evde bileğini keserek ciddi şekilde yaralandı. Durumunun kritik olduğunu fark eden bir vatandaş, hemen durumu kardeşine ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Acil Müdahale ve Kurtarma Çabaları İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. S.Ö.’nün kapıyı açamaması nedeniyle, dairenin kapısı olay yerine gelen şahsın yakınları tarafından açıldı. İçeri giren ekipler, S.Ö.’yü bileklerinde kesiklerle ve ciddi kan kaybıyla buldu. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahale evin içinde yapıldıktan sonra, yaralı kadın ambulansla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Beşkavaklar’da intihar girişimi Beşkavaklar’da intihar girişimi  Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı.Olayın ardından polis ekipleri, intihar teşebbüsünün nedenlerini araştırmak üzere geniş çaplı bir inceleme başlattı.
Bilinmeyen bir sebeple intihara teşebbüs eden 35 yaşındaki kadın, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. İşte detaylar..

Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan kadının intiharıyla ilgili inceleme başlatıldı.Bolu’nun Beşkavaklar Mahallesi Bayram Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde, 35 yaşındaki S.Ö., bilinmeyen bir nedenle intihara teşebbüs etti. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, S.Ö. evde bileğini keserek ciddi şekilde yaralandı. Durumunun kritik olduğunu fark eden bir vatandaş, hemen durumu kardeşine ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Acil Müdahale ve Kurtarma Çabaları
İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. S.Ö.’nün kapıyı açamaması nedeniyle, dairenin kapısı olay yerine gelen şahsın yakınları tarafından açıldı. İçeri giren ekipler, S.Ö.’yü bileklerinde kesiklerle ve ciddi kan kaybıyla buldu. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahale evin içinde yapıldıktan sonra, yaralı kadın ambulansla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Beşkavaklar’da intihar girişimi Beşkavaklar’da intihar girişimi 
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı.Olayın ardından polis ekipleri, intihar teşebbüsünün nedenlerini araştırmak üzere geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.