Caddeleri sokakları bitirdiler!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.08.2024 - 21:08, Güncelleme: 01.08.2024 - 21:08
 

Caddeleri sokakları bitirdiler!

Kural tanımaz motosiklet sürücüleri, şehir merkezinde trafiğin aktığı yerlerin ardından bu defa da çocukların özgürce oynadığı parklarda insanların hayatını tehlikeye atmaya başladılar.
Parklardaki güvenlikçileri de dinlemeyen motor sürücüleri, parklardaki vatandaşların canlarını hiçe sayıyor.Motosiklet sürücüler trafikte yaptıkları kural tanımazlıklarla trafik ekiplerinin devamlı kontrolüne maruz kalıyor. Cadde, bulvar ve sokaklarda trafiği tehlikeye sokan motor sürücüleri şimdi de şehir merkezinde bulunan parklarda vatandaşların ve çocukların hayatını tehlikeye sokuyor. Belediye başkanı Dr. Faruk özlü tarafından Düzcelilerin günün stersinden uzaklaşarak aileleriyle, dostlarıyla, arkadaşlarıyla rahatça dolaşabilmesi, yeşillikler içinde piknik yapabilmesi, çocukların ise trafikten uzak bir şekilde gönüllerince oynayabilmesi için yapılan parklar motor sürücülerinin istilasına uğradı.Motorlu araçların ve bisikletlerin girişinin yasak olduğu, park alanlarının olmasına rağmen motor sürücüleri parklara girerek hem çocukların hemde vatandaşların canlarını tehlikeye sokuyor. Güvenlikçilerinde eli kolu bağlı Parklarda güvenliği sağlayan özel güvenlikçilerin sık sık uyarmasına rağmen motor sürücüleri parkları kullanmaya, vatandaşların, çocukların dolaşması için yapılan park içindeki yollarda dolaşmaya devam ediyor. Kalıcı tedbirler şart Parklarda gelişi güzel dolaşan, akrobasi hareketleri yapan, sürat denemesi yapan motor sürücüleri için anne ve babalar çocuklarından dolayı endişe duyduklarını belirtirken, kalıcı önlemlerin alınmasını talep ediyor. Anne ve babalar özellikle 23 Nisan Parkı ve Millet Bahçesi’nde 24 saat kamera sistemi bulunduğunu belirterek parklara giren sürücülerin kamera sistemi ile ceza yazılmasını böylece kalıcı çözüm olacağını belirtiyorlar.
Kural tanımaz motosiklet sürücüleri, şehir merkezinde trafiğin aktığı yerlerin ardından bu defa da çocukların özgürce oynadığı parklarda insanların hayatını tehlikeye atmaya başladılar.

Parklardaki güvenlikçileri de dinlemeyen motor sürücüleri, parklardaki vatandaşların canlarını hiçe sayıyor.Motosiklet sürücüler trafikte yaptıkları kural tanımazlıklarla trafik ekiplerinin devamlı kontrolüne maruz kalıyor. Cadde, bulvar ve sokaklarda trafiği tehlikeye sokan motor sürücüleri şimdi de şehir merkezinde bulunan parklarda vatandaşların ve çocukların hayatını tehlikeye sokuyor.

Belediye başkanı Dr. Faruk özlü tarafından Düzcelilerin günün stersinden uzaklaşarak aileleriyle, dostlarıyla, arkadaşlarıyla rahatça dolaşabilmesi, yeşillikler içinde piknik yapabilmesi, çocukların ise trafikten uzak bir şekilde gönüllerince oynayabilmesi için yapılan parklar motor sürücülerinin istilasına uğradı.Motorlu araçların ve bisikletlerin girişinin yasak olduğu, park alanlarının olmasına rağmen motor sürücüleri parklara girerek hem çocukların hemde vatandaşların canlarını tehlikeye sokuyor.

Güvenlikçilerinde eli kolu bağlı

Parklarda güvenliği sağlayan özel güvenlikçilerin sık sık uyarmasına rağmen motor sürücüleri parkları kullanmaya, vatandaşların, çocukların dolaşması için yapılan park içindeki yollarda dolaşmaya devam ediyor.

Kalıcı tedbirler şart

Parklarda gelişi güzel dolaşan, akrobasi hareketleri yapan, sürat denemesi yapan motor sürücüleri için anne ve babalar çocuklarından dolayı endişe duyduklarını belirtirken, kalıcı önlemlerin alınmasını talep ediyor. Anne ve babalar özellikle 23 Nisan Parkı ve Millet Bahçesi’nde 24 saat kamera sistemi bulunduğunu belirterek parklara giren sürücülerin kamera sistemi ile ceza yazılmasını böylece kalıcı çözüm olacağını belirtiyorlar.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.