Safiye Soyman Oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.07.2024 - 15:52, Güncelleme: 27.07.2024 - 15:52
 

Safiye Soyman Oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti

Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Harun Akaröz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Safiye Soyman olunun kaybı ile büyük üzüntü yaşadı.
Dünya Güzellerim Tatilde programında yaşananlarla sık sık magazin gündeminde yerini alan şarkısı Safiye Soyman aldığı acı haberler sarsıldı. SOYMAN'IN OĞLU HAYATINI KAYBETTİ Safiye Soyman'ın 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz, Burdur'un Ağlasun ilçesindeki evinde hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde meydana gelen bu üzücü olay, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Harun'un ani ölümü, yakınları ve sevenleri için derin bir acı kaynağı oldu. HARUN AKARÖZ'ÜN HASTALIĞI NEYDİ? Safiye Soyman'ın sağlıklı bir yaşam süren oğlu Harun Akaröz'ün hayatı, yaklaşık 1999'da bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle altüst oldu. Hızla hastalığı ilerleyen ve yatağa mahkum kalan Akaröz'e annesi Soyman, bir bebek gibi bakmaya başladı.
Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Harun Akaröz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Safiye Soyman olunun kaybı ile büyük üzüntü yaşadı.

Dünya Güzellerim Tatilde programında yaşananlarla sık sık magazin gündeminde yerini alan şarkısı Safiye Soyman aldığı acı haberler sarsıldı.

SOYMAN'IN OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Safiye Soyman'ın 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz, Burdur'un Ağlasun ilçesindeki evinde hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde meydana gelen bu üzücü olay, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Harun'un ani ölümü, yakınları ve sevenleri için derin bir acı kaynağı oldu.


HARUN AKARÖZ'ÜN HASTALIĞI NEYDİ?

Safiye Soyman'ın sağlıklı bir yaşam süren oğlu Harun Akaröz'ün hayatı, yaklaşık 1999'da bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle altüst oldu.

Hızla hastalığı ilerleyen ve yatağa mahkum kalan Akaröz'e annesi Soyman, bir bebek gibi bakmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.