Çıkan yangında 2 çocuk ve 5 kişi hastanelik oldu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.07.2024 - 12:31, Güncelleme: 26.07.2024 - 13:35
 

Çıkan yangında 2 çocuk ve 5 kişi hastanelik oldu

Merkeze bağlı Çay Mahallesi’nde meydana gelen yangında Ahşap 2 katlı evin üst katında yangın çıktı.
Yangında evde bulunan 2’si çocuk 4 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.Yangın öğlen saat lerinde Düzce Merkeze Bağlı Çay Mahallesi Saatçigil Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere Resul G ve ailesinin yaşadığı 2 katlı ahşap evin üst katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kanepenin tutuşmasıyla başlayan yangında evde bulunan ev sahibi Resul G. hemen çocukları 8 Yaşındaki E.G. 4 yaşındaki G.G ile eşi Gülay G., babası Vedat G. ve abisi İsmail G.’yi dışarı çıkarttı. Ardından 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Alevlere ilk müdahaleyi ev sahibi Resul G. yaparken olay yerine gelen itfaiye ekipleri de çalışma yaparak alevleri kontrol altına aldı. Resul G. olay anının anlatarak; “Alevlere uyandım. Koltuk yanmaya başlamıştı. Ben 2 tane çocuğumu ve aile üyelerini ufacık yerden çıkarttım. Tek başıma 3 kişiyi kurtardım. 10 Saniye içinde ev kullanılmaz hakle geldi. Ben yavrularımı zorlukla kurtardım” dedi. Yangından baba Resdul G.’nin çıkarttığı çocuklar ve aile üyeleri daha sonra sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.  
Merkeze bağlı Çay Mahallesi’nde meydana gelen yangında Ahşap 2 katlı evin üst katında yangın çıktı.

Yangında evde bulunan 2’si çocuk 4 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangın öğlen saat lerinde Düzce Merkeze Bağlı Çay Mahallesi Saatçigil Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere Resul G ve ailesinin yaşadığı 2 katlı ahşap evin üst katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kanepenin tutuşmasıyla başlayan yangında evde bulunan ev sahibi Resul G. hemen çocukları 8 Yaşındaki E.G. 4 yaşındaki G.G ile eşi Gülay G., babası Vedat G. ve abisi İsmail G.’yi dışarı çıkarttı.

Ardından 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Alevlere ilk müdahaleyi ev sahibi Resul G. yaparken olay yerine gelen itfaiye ekipleri de çalışma yaparak alevleri kontrol altına aldı. Resul G. olay anının anlatarak; “Alevlere uyandım. Koltuk yanmaya başlamıştı. Ben 2 tane çocuğumu ve aile üyelerini ufacık yerden çıkarttım. Tek başıma 3 kişiyi kurtardım. 10 Saniye içinde ev kullanılmaz hakle geldi. Ben yavrularımı zorlukla kurtardım” dedi. Yangından baba Resdul G.’nin çıkarttığı çocuklar ve aile üyeleri daha sonra sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.