İrem Derici Barcelona tatilinden paylaştı... Kareleri gündem oldu

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.07.2024 - 11:09, Güncelleme: 24.07.2024 - 11:09
 

İrem Derici Barcelona tatilinden paylaştı... Kareleri gündem oldu

Ünlü şarkıcı İrem Derici Barcelona tatiline çıktı. Sosyal medya hesabından tatil karelerini paylaşan İrem Derici takipçilerinden büyük ilgi gördü.
Özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici yoğun bir konser süreci geçiriyor. Konserlerine ara veren İrem Derici, durumu fırsata çevirdi ve Barcelona tatiline çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen ünlü popçu Derici, dikkat çeken karelerine bir yenisini daha ekledi. Derici, Barcelona'nın tadını çıkarmaya devam ediyor. "KEŞKE HERKESİN HAYATINDA BİR TANE İREM OLSA" Tatilden karelerini yayınlayan İrem Derici, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Ünlü popçu, paylaşımına "Keşke herkesin hayatında bir tane İrem olsa" notunu düştü. İşte İrem Derici'nin Barcelona tatilinden paylaşımları;
Ünlü şarkıcı İrem Derici Barcelona tatiline çıktı. Sosyal medya hesabından tatil karelerini paylaşan İrem Derici takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici yoğun bir konser süreci geçiriyor. Konserlerine ara veren İrem Derici, durumu fırsata çevirdi ve Barcelona tatiline çıktı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen ünlü popçu Derici, dikkat çeken karelerine bir yenisini daha ekledi. Derici, Barcelona'nın tadını çıkarmaya devam ediyor.

"KEŞKE HERKESİN HAYATINDA BİR TANE İREM OLSA"

Tatilden karelerini yayınlayan İrem Derici, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Ünlü popçu, paylaşımına "Keşke herkesin hayatında bir tane İrem olsa" notunu düştü. İşte İrem Derici'nin Barcelona tatilinden paylaşımları;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.