Bir tabak makarna Bodrum'da 4 bin lira!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.07.2024 - 15:03, Güncelleme: 23.07.2024 - 15:09
 

Bir tabak makarna Bodrum'da 4 bin lira!

Hande Ataizi tatil için gittiği Bodrum'da bulunan bir mekanda yemek yemek istedi. Ancak Bodrum'da gitmiş olduğu mekanda bir makarnanın satış fiyatının 4 bin TL oluşu, dudak uçuklattı. Makarna fiyatları, Bodrum'da lahmacunun tahtını salladı!
Tatil beldesi Bodrum'daki fiyat artışları, son dönemde sıklıkla gündeme geliyordu. Son olarak ünlü sanatçı Hande Ataizi'nin yaşadığı bir olay, Bodrum'daki anormal fiyat artışlarını bir kez daha gündeme getirdi. HANDE ATAİZİ'Yİ 4 BİN TL'YE MAKARNA SATAN MEKANA ALMADILAR Taş Kağıt Makas dizi projesi sezon arasına giren Hande Ataizi, tatil için Bodrum'a giden isimlerden oldu. Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Türkbükü'nde tatil yapan Ataizi bir mekana girmek istedi, ancak yer olmadığından dolayı içeri alınmadı. Dağıstanlı konuyu şu sözlerle yazısına aktardı: "Hande Ataizi Türkbükü'nde popülerliği ve pahalılığıyla bilinen bir mekana gitmiş. Ancak kapıdan içeri girememiş. Oyuncuya 'Yerimiz yok' demişler. Ataizi hiç olay çıkarmamış, 'tamam' deyip dönmüş. O mekanda bir tabak makarna 4 bin TL. Hande Ataizi de pahalılığı ve israfı hiç sevmez. Tutumlu olmasıyla tanınır. Nasıl oldu da oraya gitti, enteresan."
Hande Ataizi tatil için gittiği Bodrum'da bulunan bir mekanda yemek yemek istedi. Ancak Bodrum'da gitmiş olduğu mekanda bir makarnanın satış fiyatının 4 bin TL oluşu, dudak uçuklattı. Makarna fiyatları, Bodrum'da lahmacunun tahtını salladı!

Tatil beldesi Bodrum'daki fiyat artışları, son dönemde sıklıkla gündeme geliyordu. Son olarak ünlü sanatçı Hande Ataizi'nin yaşadığı bir olay, Bodrum'daki anormal fiyat artışlarını bir kez daha gündeme getirdi.

HANDE ATAİZİ'Yİ 4 BİN TL'YE MAKARNA SATAN MEKANA ALMADILAR

Taş Kağıt Makas dizi projesi sezon arasına giren Hande Ataizi, tatil için Bodrum'a giden isimlerden oldu. Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Türkbükü'nde tatil yapan Ataizi bir mekana girmek istedi, ancak yer olmadığından dolayı içeri alınmadı. Dağıstanlı konuyu şu sözlerle yazısına aktardı:

"Hande Ataizi Türkbükü'nde popülerliği ve pahalılığıyla bilinen bir mekana gitmiş. Ancak kapıdan içeri girememiş. Oyuncuya 'Yerimiz yok' demişler. Ataizi hiç olay çıkarmamış, 'tamam' deyip dönmüş. O mekanda bir tabak makarna 4 bin TL. Hande Ataizi de pahalılığı ve israfı hiç sevmez. Tutumlu olmasıyla tanınır. Nasıl oldu da oraya gitti, enteresan."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.