Bamyad önce topladı sonra ikram etti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.07.2024 - 19:06, Güncelleme: 20.07.2024 - 19:06
 

Bamyad önce topladı sonra ikram etti

Birçok başarılı projeye imza atan BAMYAD yönetimi bu defa da üreticinin bahçesinden topladığı çilekleri, AFAD üyelerine ikram etti.
Düzce’de 3 farklı alanı bünyesinde toplayan Bağımlılıkla Mücadele, Arama Kurtarma ve yardımlaşma Derneği BAMYAD, bir örnek projeye daha imza attı. BAMYAD yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri Yılmaz Keleş’e ait çilek bahçesinde çilek topladı. Toplanan çilekleri BAMYAD yönetimi daha sonra AFAD İl Müdürlüğü çalışanları ve gönüllülerine ikram etti. BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, yaptığı açıklamada BAMYAD olarak birçok başarılı çalışmaya imza atmaya çalışıyoruz. Bu süreçte arama Kurtarma ekibini de bünyesinde barındıran bir de4rneğiz. Arama ve kurtarmanın nasıl meşakkatli bir iş olduğunu en iyi bizler biliyoruz. İstedik ki insanların afet anında yanlarında olan AFAD ekiplerine ufak bir jest yapalım. Sağ olsunlar onlarda ikramlarımızı geri çevirmediler. Bundan sonra da sürekli olarak bu tüp örnek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Birçok başarılı projeye imza atan BAMYAD yönetimi bu defa da üreticinin bahçesinden topladığı çilekleri, AFAD üyelerine ikram etti.

Düzce’de 3 farklı alanı bünyesinde toplayan Bağımlılıkla Mücadele, Arama Kurtarma ve yardımlaşma Derneği BAMYAD, bir örnek projeye daha imza attı. BAMYAD yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri Yılmaz Keleş’e ait çilek bahçesinde çilek topladı. Toplanan çilekleri BAMYAD yönetimi daha sonra AFAD İl Müdürlüğü çalışanları ve gönüllülerine ikram etti.

BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, yaptığı açıklamada BAMYAD olarak birçok başarılı çalışmaya imza atmaya çalışıyoruz. Bu süreçte arama Kurtarma ekibini de bünyesinde barındıran bir de4rneğiz. Arama ve kurtarmanın nasıl meşakkatli bir iş olduğunu en iyi bizler biliyoruz. İstedik ki insanların afet anında yanlarında olan AFAD ekiplerine ufak bir jest yapalım. Sağ olsunlar onlarda ikramlarımızı geri çevirmediler. Bundan sonra da sürekli olarak bu tüp örnek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.