Park MAGANDALARI iflah olmuyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.07.2024 - 19:23, Güncelleme: 17.07.2024 - 21:57
 

Park MAGANDALARI iflah olmuyor

Parkların önemi anlaşıldı ama pisliğini bırakan gidiyor.
Belediye çalışanları sizin babanızın uşağı değil.Sıcaklarla birlikte Düzce belediye Başkanı Faruk Özlü’nün şehir merkezinde yaptırdığı parkların önemi bir defa daha ortaya çıktı. Sıcaktan bunalanlar, kendilerini parklara atarken giderken bıraktıkları çöpler ise nahoş görüntü oluşturuyor. Park Magandaları bir türlü temizliği öğrenememelerine rağmen, parklarının temizliğini Belediye Temizlik İşleri ekiplerine bırakmaları pes dedirtiyor. Duyarlı vatandaşlar ise “Belediye çalışanları, magandaların babalarının uşağı değil” diyerek tepki gösteriyor.  Düzce belediye başkanı Faruk Özlü’nün öncülüğünde Düzce şehir merkezinde park seferberliği başladı. İlk yapıldığında tepkilere neden olan parkların önemi, havaların bunaltıcı derecede ısınması ile birlikte bir kere daha ortaya çıktı. Özellikle evlerinde bunalan Düzceliler aileleriyle yada arkadaşlarıyla birlikte kendilerini parkların çimenlerine atıyor. Buralarda serin havada eşleriyle, dostlarıyla sohbetler ederek yazın serin akşamlarının tadını çıkartıyorlar. Zaman zaman piknik yapan yada yanlarında getirdikleri yiyecek içeceklerle mutlu vakit geçiren vatandaşların bazıları ise piknikleri bittikten sonra çöplerini ulu orta bırakarak parklardan ayrılıyor.  Magandalar hakle öğrenemediler Şehir ve park kültürünü halen öğrenemeyen bazı vatandaşların çöpleri parkların içinde kalırken, sonradan gelen vatandaşlar ise çöplerin içinde oturmak zorunda kalıyor. Bu duruma tepki gösteren birçok vatandaş; “Belediye başkanı özlü, şehir merkezine kütüphaneler yaptırıyor ancak halen kültürsüzler var demek ki. Şehir yaşantısı, parkta davranış kültürünü alamamış insanlar aramızda yaşıyorlar. Parklarda piknik yapıp çöplerini bırakıp gidiyorlar” diyerek magandalara tepki gösterdiler. “Belediye çalışanları babalarının uşağı değil” Magandalara tepki gösteren vatandaşlar ayrıca belediye çalışanlarının parkları temizlemek için yoğun çaba harcadığını da belirterek; “Belediye çalışanları bu şehri temizlemek için yoğun çaba harcıyor. Birde parkların temizliğini yapmaya çalışıyor. Oysa temizlik medeniyettir. Sanırız medeniyetten nasibini alamamışlar var. Belediye çalışanları kimsenin babasının uşağı değil. Parklar hepimizin ve vatandaşlar temiz tutmak zorunda” diye konuştular.
Parkların önemi anlaşıldı ama pisliğini bırakan gidiyor.

Belediye çalışanları sizin babanızın uşağı değil.Sıcaklarla birlikte Düzce belediye Başkanı Faruk Özlü’nün şehir merkezinde yaptırdığı parkların önemi bir defa daha ortaya çıktı. Sıcaktan bunalanlar, kendilerini parklara atarken giderken bıraktıkları çöpler ise nahoş görüntü oluşturuyor. Park Magandaları bir türlü temizliği öğrenememelerine rağmen, parklarının temizliğini Belediye Temizlik İşleri ekiplerine bırakmaları pes dedirtiyor. Duyarlı vatandaşlar ise “Belediye çalışanları, magandaların babalarının uşağı değil” diyerek tepki gösteriyor.

 Düzce belediye başkanı Faruk Özlü’nün öncülüğünde Düzce şehir merkezinde park seferberliği başladı. İlk yapıldığında tepkilere neden olan parkların önemi, havaların bunaltıcı derecede ısınması ile birlikte bir kere daha ortaya çıktı. Özellikle evlerinde bunalan Düzceliler aileleriyle yada arkadaşlarıyla birlikte kendilerini parkların çimenlerine atıyor. Buralarda serin havada eşleriyle, dostlarıyla sohbetler ederek yazın serin akşamlarının tadını çıkartıyorlar. Zaman zaman piknik yapan yada yanlarında getirdikleri yiyecek içeceklerle mutlu vakit geçiren vatandaşların bazıları ise piknikleri bittikten sonra çöplerini ulu orta bırakarak parklardan ayrılıyor. 



Magandalar hakle öğrenemediler
Şehir ve park kültürünü halen öğrenemeyen bazı vatandaşların çöpleri parkların içinde kalırken, sonradan gelen vatandaşlar ise çöplerin içinde oturmak zorunda kalıyor. Bu duruma tepki gösteren birçok vatandaş; “Belediye başkanı özlü, şehir merkezine kütüphaneler yaptırıyor ancak halen kültürsüzler var demek ki. Şehir yaşantısı, parkta davranış kültürünü alamamış insanlar aramızda yaşıyorlar. Parklarda piknik yapıp çöplerini bırakıp gidiyorlar” diyerek magandalara tepki gösterdiler.



“Belediye çalışanları babalarının uşağı değil”
Magandalara tepki gösteren vatandaşlar ayrıca belediye çalışanlarının parkları temizlemek için yoğun çaba harcadığını da belirterek; “Belediye çalışanları bu şehri temizlemek için yoğun çaba harcıyor. Birde parkların temizliğini yapmaya çalışıyor. Oysa temizlik medeniyettir. Sanırız medeniyetten nasibini alamamışlar var. Belediye çalışanları kimsenin babasının uşağı değil. Parklar hepimizin ve vatandaşlar temiz tutmak zorunda” diye konuştular.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.