Selami Savaş, ilçesini tanıtmak için çalışmalara devam ediyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.07.2024 - 17:56, Güncelleme: 12.07.2024 - 17:56
 

Selami Savaş, ilçesini tanıtmak için çalışmalara devam ediyor

İlçe Belediye başkanlarına ve kaymakamlara Yığılca’yı anlattı.Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş’ın ilçeyi tanıtmak için yaptığı çalışmalar sürüyor.
Bu çerçevede Selami Savaş, Gölyaka, Cumayeri ve Çilimli İlçelerinde Belediye başkanları ve kaymakamları ziyaret ederek hem Yığılca’yı hem de il turizmi için işbirliğini anlattı.Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş, seçildiği günden bu yana Yığılca’yı güzelleştirmek için çalışmalarına devam ederken, önemli turizm destinasyonlarına ev sahipliği yapan Yığılca İlçesi’ni de tanıtmaya çalışıyor. Düzce’de ve şehir dışında tanıtım atağına geçen Selami Savaş bu çerçevede Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun’u, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nu, Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay’ı ve Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Yığılca İlçesini belediye başkanlarına anlatan Selami Savaş ayrıca Düzce İlinin turizmden yeterli payı alabilmesi için yapılması gereken çözüm önerilerini de masaya yatırdı. Düzce’ye Gelsene’de Yığılca rüzgarı esecek Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Erdoğan Bıyık’ı da ziyaret eden Selami Savaş’ın ziyaretine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat ve Cemal Aksan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Emin Şen ve Rıza Yıldız da eşlik etti. Ziyarette Yığılca’daki turizm potansiyeli, DTSO önderliğinde Düzce’ye Gelsene projesiyle başlayan ortak turizm çalışmaları ve Yığılca’da yapılabilecek turizm yatırımları hakkında fikir alışverişi yapıldı.
İlçe Belediye başkanlarına ve kaymakamlara Yığılca’yı anlattı.Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş’ın ilçeyi tanıtmak için yaptığı çalışmalar sürüyor.

Bu çerçevede Selami Savaş, Gölyaka, Cumayeri ve Çilimli İlçelerinde Belediye başkanları ve kaymakamları ziyaret ederek hem Yığılca’yı hem de il turizmi için işbirliğini anlattı.Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş, seçildiği günden bu yana Yığılca’yı güzelleştirmek için çalışmalarına devam ederken, önemli turizm destinasyonlarına ev sahipliği yapan Yığılca İlçesi’ni de tanıtmaya çalışıyor.

Düzce’de ve şehir dışında tanıtım atağına geçen Selami Savaş bu çerçevede Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun’u, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nu, Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay’ı ve Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Yığılca İlçesini belediye başkanlarına anlatan Selami Savaş ayrıca Düzce İlinin turizmden yeterli payı alabilmesi için yapılması gereken çözüm önerilerini de masaya yatırdı.

Düzce’ye Gelsene’de Yığılca rüzgarı esecek
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Erdoğan Bıyık’ı da ziyaret eden Selami Savaş’ın ziyaretine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat ve Cemal Aksan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Emin Şen ve Rıza Yıldız da eşlik etti. Ziyarette Yığılca’daki turizm potansiyeli, DTSO önderliğinde Düzce’ye Gelsene projesiyle başlayan ortak turizm çalışmaları ve Yığılca’da yapılabilecek turizm yatırımları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.