Oğuzhan Küçük yaş haddi nedeniyle görevinden ayrıldı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.07.2024 - 11:52, Güncelleme: 10.07.2024 - 11:52
 

Oğuzhan Küçük yaş haddi nedeniyle görevinden ayrıldı

AK Parti Düzce Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuzhan Küçük yaş haddi nedeniyle görevinden ayrıldı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı...
Ve İl Genel Meclis Üyesi Oğuzhan Küçük yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Değerli dostlarım, kardeşlerim ve büyüklerim,dört seneyi aşkın süredir yürütmekte olduğum AK Parti Düzce Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden genel merkezimizle gerçekleştirdiğim istişareler sonucunda yaş haddinden dolayı ayrılmış bulunuyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Eyyüp Kadir İnan,Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Düzce Milletvekilimiz Sn.Ayşe Keşir,Belediye Başkanımız Sn.Faruk Özlü,Milletvekilimiz Sn.Ercan Öztürk ve İl Başkanımız Sn Hasan Şengüloğlu özelinde bu kutlu davada edindiğim görev süresince şahsıma desteklerini esirgemeyen teşkilatımıza tüm Düzcelilere teşekkür ediyor,neferi olduğum AK Partimize ve davamıza bir ömür hizmet etmeye devam etmekten onur duyacağımı ifade ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi.
AK Parti Düzce Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuzhan Küçük yaş haddi nedeniyle görevinden ayrıldı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı...

Ve İl Genel Meclis Üyesi Oğuzhan Küçük yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Değerli dostlarım, kardeşlerim ve büyüklerim,dört seneyi aşkın süredir yürütmekte olduğum AK Parti Düzce Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden genel merkezimizle gerçekleştirdiğim istişareler sonucunda yaş haddinden dolayı ayrılmış bulunuyorum.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Eyyüp Kadir İnan,Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Düzce Milletvekilimiz Sn.Ayşe Keşir,Belediye Başkanımız Sn.Faruk Özlü,Milletvekilimiz Sn.Ercan Öztürk ve İl Başkanımız Sn Hasan Şengüloğlu özelinde bu kutlu davada edindiğim görev süresince şahsıma desteklerini esirgemeyen teşkilatımıza tüm Düzcelilere teşekkür ediyor,neferi olduğum AK Partimize ve davamıza bir ömür hizmet etmeye devam etmekten onur duyacağımı ifade ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.