Tatilciler pisliği gözler önüne serildik

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.07.2024 - 18:38, Güncelleme: 06.07.2024 - 18:51
 

Tatilciler pisliği gözler önüne serildik

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları ve Akçakoca İlçe Başkanlığı, turizm sezonunda, tatilcilerin sahile bıraktıkları çöpleri, “Doğaya refah gelsin” projesi ile temizlediler.
Toplanan çöplerin fazlalığı ise Akçakoca sahillerini kullanan tatilcilerin temizlik anlayışını da gözler önüne serdi.Düzce’nin denize açılan kapısı Akçakoca sahilleri bunaltıcı derecede ısınması ile doldu taştı. Ancak sahillere gelen tatilcilerin temizlik anlayışından uzaklığını da Yeniden Refah Partisi gençleri ve Akçakoca İlçe Teşkilatı bir kere daha gözler önüne serdi. Genel Merkez Sosyal İşlerden sorumlu Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mithat Kütükoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Kurnaz ve teşkilatı ile Akçakoca İlçe Başkanı Sabit Kaya ve ilçe teşkilatı “Doğaya Refah Gelsin” kampanyası ile sahillerde temizlik çalışması yaptı. Sahilleri dip doruk temizleyen gençler ve teşkilat üyeleri toplanan çöplerle 81 yazarak tatilcilerin bıraktığı çöpleri de sergilediler.Gençler ayrıca Düzce’deki tüm siyasi partilerin ve STK’ların gençliğini iyilikte yarışmaya ve ortak çalışmaya davet ettiler.
Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları ve Akçakoca İlçe Başkanlığı, turizm sezonunda, tatilcilerin sahile bıraktıkları çöpleri, “Doğaya refah gelsin” projesi ile temizlediler.

Toplanan çöplerin fazlalığı ise Akçakoca sahillerini kullanan tatilcilerin temizlik anlayışını da gözler önüne serdi.Düzce’nin denize açılan kapısı Akçakoca sahilleri bunaltıcı derecede ısınması ile doldu taştı. Ancak sahillere gelen tatilcilerin temizlik anlayışından uzaklığını da Yeniden Refah Partisi gençleri ve Akçakoca İlçe Teşkilatı bir kere daha gözler önüne serdi.

Genel Merkez Sosyal İşlerden sorumlu Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mithat Kütükoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Kurnaz ve teşkilatı ile Akçakoca İlçe Başkanı Sabit Kaya ve ilçe teşkilatı “Doğaya Refah Gelsin” kampanyası ile sahillerde temizlik çalışması yaptı.

Sahilleri dip doruk temizleyen gençler ve teşkilat üyeleri toplanan çöplerle 81 yazarak tatilcilerin bıraktığı çöpleri de sergilediler.Gençler ayrıca Düzce’deki tüm siyasi partilerin ve STK’ların gençliğini iyilikte yarışmaya ve ortak çalışmaya davet ettiler.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.