Miniklere sürpriz ziyaret yaptı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.07.2024 - 12:20, Güncelleme: 01.07.2024 - 12:20
 

Miniklere sürpriz ziyaret yaptı

Aslan Aileye teşekkür etti, miniklerin arzusunu gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın kullandığı makam aracındaki Türk Bayrağını öperek bayrak aşkını ortaya koyan abla kardeş ile ailesini Vali Aslan evlerinde ziyaret etti. İki miniğe bayrak sevgisini aşılayan anne ve babaya da teşekkür eden Vali Selçuk Aslan ayrıca abla kardeşi Türk Bayrağı olan makam aracı ile şehri gezdirdi. Geçtiğimiz hafta anne ve babalarıyla birlikte şehir merkezinde gezintiye çıkan 4 yaşındaki Ahsen ve 3 yaşındaki Sencer kardeşler, Düzce Valiliği önünde Vali Selçuk Aslan’ın kullandığı makam aracında dalgalanan Türk Bayrağını öperek sevgilerini ortaya koymuşlardı. Görüntülerin ardından Düzce Valisi Selçuk Aslan minik abla kardeşin bayrak sevdasına kayıtsız kalmadı. Aileyi evlerinde ziyaret eden Vali Aslan, miniklere bayrak ve vatan sevdasını öğreten anne ve babaya teşekkür ederek Türk Bayrağı plaketi hediye etti. Ayrıca Vali Aslan abla Ahsen ve kardeşi Sencer’e de çeşitli hediyeler vererek bir süre sohbet etti. Ziyaretin sonunda ise Vali Selçuk Aslan Anla kardeşe sürpriz yaparak onları Türk Bayrağının dalgalandığı makam aracı ile şehir turuna çıkarttı.
Aslan Aileye teşekkür etti, miniklerin arzusunu gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın kullandığı makam aracındaki Türk Bayrağını öperek bayrak aşkını ortaya koyan abla kardeş ile ailesini Vali Aslan evlerinde ziyaret etti. İki miniğe bayrak sevgisini aşılayan anne ve babaya da teşekkür eden Vali Selçuk Aslan ayrıca abla kardeşi Türk Bayrağı olan makam aracı ile şehri gezdirdi.

Geçtiğimiz hafta anne ve babalarıyla birlikte şehir merkezinde gezintiye çıkan 4 yaşındaki Ahsen ve 3 yaşındaki Sencer kardeşler, Düzce Valiliği önünde Vali Selçuk Aslan’ın kullandığı makam aracında dalgalanan Türk Bayrağını öperek sevgilerini ortaya koymuşlardı.

Görüntülerin ardından Düzce Valisi Selçuk Aslan minik abla kardeşin bayrak sevdasına kayıtsız kalmadı. Aileyi evlerinde ziyaret eden Vali Aslan, miniklere bayrak ve vatan sevdasını öğreten anne ve babaya teşekkür ederek Türk Bayrağı plaketi hediye etti. Ayrıca Vali Aslan abla Ahsen ve kardeşi Sencer’e de çeşitli hediyeler vererek bir süre sohbet etti.

Ziyaretin sonunda ise Vali Selçuk Aslan Anla kardeşe sürpriz yaparak onları Türk Bayrağının dalgalandığı makam aracı ile şehir turuna çıkarttı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.