Düzce'de yağmalanıyor..

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.07.2024 - 12:00, Güncelleme: 01.07.2024 - 12:00
 

Düzce'de yağmalanıyor..

Katliama mı dönüştü.Her yerde ormanlar yanıyor Düzce’de yağmalanıyor
Düzce Merkeze bağlı Çamlısu Koyü Ayınlı Mahallesi ormanlarında yaklaşık 40 gündür kesilen ağaçlar ile yol kenarına yapılan istifleme köylüleri tedirgin ediyor. Orman içinde genç, yaşlı demeden birçok ağacık kesildiğini belirten köylüler, kesimin kim tarafından ve neden yapıldığını bilmediklerini ancak ormanın büyük kısmının kesildiğini belirterek, yetkililerden bilgi ve yardım istediler. Kurban Bayramı öncesinde Nasırlı Köyü ile Çamlısu Köyü Ayınlı Mahallesi’nde bulunan ormanlarda kesim başladı. Ancak yaklaşık 40 gündür devam eden kesimde kesilen ağaçlar ise yol kenarına istiflendi. Yapılan istiflerde bulunan ağaç cinsleri ile yaşlı ve genç ağaçlarının bulunması, yapılan istiflerin ise kilometrelerce uzaması çocukluğunu, gençliğini o bölgede geçiren köylüleri tedirgin ediyor. Köylüler, yüzyıllarca aynı bölgede yaşadıklarını ve gözleri gibi baktıkları ormanların kim olduğunu daha bilmedikleri şahıslarca kesilerek yok edildiğini belirttiler. Köylüler ayrıca, ormanda normal şartlarda yaşlı ağaçların kesilmesi gerektiğini ancak yapılan kesimde genç yaşlı ayrımı yapılmadığını belirttiler. Köylüler, yetkililerden yaklaşık 40 gündür devam eden ve katliama dönüşen kesim ile ilgili olarak yardım istediklerini de ifade ettiler.
Katliama mı dönüştü.Her yerde ormanlar yanıyor Düzce’de yağmalanıyor

Düzce Merkeze bağlı Çamlısu Koyü Ayınlı Mahallesi ormanlarında yaklaşık 40 gündür kesilen ağaçlar ile yol kenarına yapılan istifleme köylüleri tedirgin ediyor. Orman içinde genç, yaşlı demeden birçok ağacık kesildiğini belirten köylüler, kesimin kim tarafından ve neden yapıldığını bilmediklerini ancak ormanın büyük kısmının kesildiğini belirterek, yetkililerden bilgi ve yardım istediler.

Kurban Bayramı öncesinde Nasırlı Köyü ile Çamlısu Köyü Ayınlı Mahallesi’nde bulunan ormanlarda kesim başladı. Ancak yaklaşık 40 gündür devam eden kesimde kesilen ağaçlar ise yol kenarına istiflendi. Yapılan istiflerde bulunan ağaç cinsleri ile yaşlı ve genç ağaçlarının bulunması, yapılan istiflerin ise kilometrelerce uzaması çocukluğunu, gençliğini o bölgede geçiren köylüleri tedirgin ediyor. Köylüler, yüzyıllarca aynı bölgede yaşadıklarını ve gözleri gibi baktıkları ormanların kim olduğunu daha bilmedikleri şahıslarca kesilerek yok edildiğini belirttiler. Köylüler ayrıca, ormanda normal şartlarda yaşlı ağaçların kesilmesi gerektiğini ancak yapılan kesimde genç yaşlı ayrımı yapılmadığını belirttiler.

Köylüler, yetkililerden yaklaşık 40 gündür devam eden ve katliama dönüşen kesim ile ilgili olarak yardım istediklerini de ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.