2024 Fiskobirlik fındık fiyat açıklaması! İşte detaylar

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.06.2024 - 15:28, Güncelleme: 26.06.2024 - 15:38
 

2024 Fiskobirlik fındık fiyat açıklaması! İşte detaylar

Fındık piyasasında hareketlilik var. Düşüşler dikkat çekiyor, Fiskobirlik yeni fındık fiyatı açıkladı.
Fındık fiyatları yükselecek diye beklerken ani düşüş göstermesi piyasalarda şok etkisi yaratmıştı. En büyük üretici kuruluşu olan Fiskobirlik fındık alım fiyatını güncelledi.Fiskorbirlik'te fiyatlarını indirdi. Fiskobirlik 26 Haziran tarihinden itibaren geçerli olacak yeni bir alım fiyatı belirledi. Fiskobirlik 50 randıman kabuklu fındık alım fiyatını 110 TL yaptı. Çakıldak fındık alım fiyatı ise 2 TL daha yüksek. Fiskobirlik 50 randıman çakıldak fındık fiyatının 112 Tl olarak güncellendiğini duyurdu. Fındık sezonuyla ilgili güncel gelişmeleri ve detayları takip etmek için Düzce Hür Haber Gazetesi'ni izlemeye devam edin.
Fındık piyasasında hareketlilik var. Düşüşler dikkat çekiyor, Fiskobirlik yeni fındık fiyatı açıkladı.

Fındık fiyatları yükselecek diye beklerken ani düşüş göstermesi piyasalarda şok etkisi yaratmıştı. En büyük üretici kuruluşu olan Fiskobirlik fındık alım fiyatını güncelledi.Fiskorbirlik'te fiyatlarını indirdi.

Fiskobirlik 26 Haziran tarihinden itibaren geçerli olacak yeni bir alım fiyatı belirledi.

Fiskobirlik 50 randıman kabuklu fındık alım fiyatını 110 TL yaptı.

Çakıldak fındık alım fiyatı ise 2 TL daha yüksek. Fiskobirlik 50 randıman çakıldak fındık fiyatının 112 Tl olarak güncellendiğini duyurdu.

Fındık sezonuyla ilgili güncel gelişmeleri ve detayları takip etmek için Düzce Hür Haber Gazetesi'ni izlemeye devam edin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.