Soluduğunuz havaya dikkat! Düzce Hava kirliliği

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.06.2024 - 12:16, Güncelleme: 24.06.2024 - 12:16
 

Soluduğunuz havaya dikkat! Düzce Hava kirliliği

Düzce’nin hava kirliliği yaz mevsiminde bile düzelmemişken Küçük sanayi sitesinden yükselen siyah dumanlar vatandaşı tedirgin ediyor.
Düzce bulunduğu konum itibarıyla yaz kış havası kirli şehirler arasında yer alıyor. Yaz mevsiminde biraz daha düzelen ancak kirliliği bir türlü geçmeyen şehirde vatandaşların yaptığı uygulamalarda havası solunamaz hale gelmesine neden oluyor. Küçük sanayi sitesinde de zaman zaman yaşanan lastik ve plastik yakma girişimleri de bu havanın kirlenmesine neden oluyor. Vatandaşların ya da esnafın metalleri çıkartmak için yaktığı lastiklerden çıkan simsiyah dumanlar Düzcelileri hem isyan ettirirken hem de tedirgin ediyor.Haber merkezimize ulaşan görüntülerde küçük sanayi sitesinden yükselen simsiyah dumanların havaya karışması an ve an vatandaş kamerası tarafından görüntülendi.Yetkililerden yardım isteyen vatandaşlar, bu siyah dumanların sürekli yükseldiğini ve çözüm bulunmasını beklediklerini belirttiler.
Düzce’nin hava kirliliği yaz mevsiminde bile düzelmemişken Küçük sanayi sitesinden yükselen siyah dumanlar vatandaşı tedirgin ediyor.

Düzce bulunduğu konum itibarıyla yaz kış havası kirli şehirler arasında yer alıyor. Yaz mevsiminde biraz daha düzelen ancak kirliliği bir türlü geçmeyen şehirde vatandaşların yaptığı uygulamalarda havası solunamaz hale gelmesine neden oluyor. Küçük sanayi sitesinde de zaman zaman yaşanan lastik ve plastik yakma girişimleri de bu havanın kirlenmesine neden oluyor.

Vatandaşların ya da esnafın metalleri çıkartmak için yaktığı lastiklerden çıkan simsiyah dumanlar Düzcelileri hem isyan ettirirken hem de tedirgin ediyor.Haber merkezimize ulaşan görüntülerde küçük sanayi sitesinden yükselen simsiyah dumanların havaya karışması an ve an vatandaş kamerası tarafından görüntülendi.Yetkililerden yardım isteyen vatandaşlar, bu siyah dumanların sürekli yükseldiğini ve çözüm bulunmasını beklediklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.