Parasını isteyen çalışanına tokat atan Ayhan Sicimoğlu'ndan ilk açıklama geldi!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.06.2024 - 10:54, Güncelleme: 24.06.2024 - 10:54
 

Parasını isteyen çalışanına tokat atan Ayhan Sicimoğlu'ndan ilk açıklama geldi!

Ayhan Sicimoğlu bir personeliyle yaşadığı sorunla gündem geldi. Parasını isteyen çalışanına tokat attığı görülen Ayhan Sicimoğlu, sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası açıklamada bulundu.
Şarkıcı, müzisyen ve gezgin kimliği ile tanınan Ayhan Sicimoğlu, çalışanıyla yaşadığı tartışmayla gündeme oturdu. Sosyal medyada yayılan görüntülerde çalışan gencin parasını istediği, Ayhan Sicimoğlu'nun "Çalışana para verilir." dediği görüldü. Aynı görüntülerde; personelinin üzerine yürüyüp tokat attığı görülen Ayhan Sicimoğlu, arabasına binip olay yerinden uzaklaşıyor. AYHAN SİCİMOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından açıklamada bulunan Ayhan Sicimoğlu, "Sevgili Dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir." ifadelerini kullandı. Sicimoğlu açıklamasının devamında, "Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Şantaja maruz kaldım, aracılar vasıtası ile büyük paralar istendi ve boyun eğmedim olay bundan ibarettir..." dedi.
Ayhan Sicimoğlu bir personeliyle yaşadığı sorunla gündem geldi. Parasını isteyen çalışanına tokat attığı görülen Ayhan Sicimoğlu, sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası açıklamada bulundu.

Şarkıcı, müzisyen ve gezgin kimliği ile tanınan Ayhan Sicimoğlu, çalışanıyla yaşadığı tartışmayla gündeme oturdu. Sosyal medyada yayılan görüntülerde çalışan gencin parasını istediği, Ayhan Sicimoğlu'nun "Çalışana para verilir." dediği görüldü. Aynı görüntülerde; personelinin üzerine yürüyüp tokat attığı görülen Ayhan Sicimoğlu, arabasına binip olay yerinden uzaklaşıyor.

AYHAN SİCİMOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ


Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından açıklamada bulunan Ayhan Sicimoğlu, "Sevgili Dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir." ifadelerini kullandı.

Sicimoğlu açıklamasının devamında, "Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Şantaja maruz kaldım, aracılar vasıtası ile büyük paralar istendi ve boyun eğmedim olay bundan ibarettir..." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.