Karadeniz dalgalandı, sahiller balıkçılara kaldı

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.06.2024 - 18:13, Güncelleme: 23.06.2024 - 18:26
 

Karadeniz dalgalandı, sahiller balıkçılara kaldı

Düzce'nin denize açılan kapısı Akçakoca sahillerinde karadenizdeki fırtına nedeniyle deniz girmek yasaklandı.
Dalgalı karadenizin keyfini ise olta balıkçıları çıkarttı.Karadeniz haftasonunu dalgalarla geçirdi. Akçakoca Belediyesi'de Karadeniz'de ki fırtına nedeniyle deniz girmeyi yasakladı. Deniz dalgalı olunca denize girmekte yasaklanınca karadenizin keyfini olta balıkçıları çıkarttı. Olmaları ile sahillere inen balık meraklıları oltalarını dalgalı denize atarak balık tutmaya çalıştı. Ancak dalgalar balıkların tutulmasına da izin vermedi.
Düzce'nin denize açılan kapısı Akçakoca sahillerinde karadenizdeki fırtına nedeniyle deniz girmek yasaklandı.

Dalgalı karadenizin keyfini ise olta balıkçıları çıkarttı. Karadeniz haftasonunu dalgalarla geçirdi. Akçakoca Belediyesi'de Karadeniz'de ki fırtına nedeniyle deniz girmeyi yasakladı.

Deniz dalgalı olunca denize girmekte yasaklanınca karadenizin keyfini olta balıkçıları çıkarttı. Olmaları ile sahillere inen balık meraklıları oltalarını dalgalı denize atarak balık tutmaya çalıştı. Ancak dalgalar balıkların tutulmasına da izin vermedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.