Ot festivali bu sene iptal

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.06.2024 - 15:08, Güncelleme: 22.06.2024 - 15:08
 

Ot festivali bu sene iptal

Otlar tedbire takıldı.Her sene yapılan ve gelenekselleşen ot festivali bu sene tasarruf tedbirleri çerçevesinde iptal edildi.
Düzce’de geleneksel olarak yapılan Düzce’de yetişen otların tanıtımı için yapılan ve zaman zaman da tartışmalara neden olan Düzce Otları Festivali Cumhurbaşkanlığı’nın tasarruf tedbirleri çerçevesinde bu sene yapılamayacak. Festivalin iptalini duyuran Düzce Kent Konseyi Kadın meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Düzce Belediyesi destekleriyle Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisinin geleneksel olarak 7 yıldır gerçekleştirdiği "Düzce Otları Bereket Festivali 2024" ülkemiz genelinde uygulanan Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi gereği iptal edilmiştir. Eğlence bazlı değil, üretim, kültür ve istihdam bazlı çalışmalarımız devam edecektir. Üyelerimize, Kamuoyuna ve Düzceli hemşehrilerimize saygı ile duyurulur.”
Otlar tedbire takıldı.Her sene yapılan ve gelenekselleşen ot festivali bu sene tasarruf tedbirleri çerçevesinde iptal edildi.

Düzce’de geleneksel olarak yapılan Düzce’de yetişen otların tanıtımı için yapılan ve zaman zaman da tartışmalara neden olan Düzce Otları Festivali Cumhurbaşkanlığı’nın tasarruf tedbirleri çerçevesinde bu sene yapılamayacak. Festivalin iptalini duyuran Düzce Kent Konseyi Kadın meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Düzce Belediyesi destekleriyle Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisinin geleneksel olarak 7 yıldır gerçekleştirdiği "Düzce Otları Bereket Festivali 2024" ülkemiz genelinde uygulanan Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi gereği iptal edilmiştir. Eğlence bazlı değil, üretim, kültür ve istihdam bazlı çalışmalarımız devam edecektir. Üyelerimize, Kamuoyuna ve Düzceli hemşehrilerimize saygı ile duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.