Yığılca'da Feci kaza güvenlik kameralarınca kaydedildi

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.06.2024 - 15:24, Güncelleme: 15.06.2024 - 15:35
 

Yığılca'da Feci kaza güvenlik kameralarınca kaydedildi

Yığılca İlçesinden Düzce istikametine seyretmekte olan motosiklet karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle yaya ve motosiklet sürücüsü yere savrulurken ağır yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi.Kaza; öğlen saatlerinde Yığılca Düzce Karayolu üzerinde Aksu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bekir T. idaresindeki Yığılca istikametinden Düzce İstikametine seyretmekte olan54 AHY 462 plakalı motosiklet, Aksu mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Ş.’ye çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yaya ve motosiklet sürücüsü yere savruldu.  Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaparak Düzce Atatürk Devlet Hastanesine sevk etti. Kazada yaya Ali Ş. ve motosiklet sürücüsü Berkir T. ağır yaralanırken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.Kaza anı güvenlik kamerasındaDiğer taraftan kaza anı ise çevrede bulunan güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi. Motosikleti sürücüsünün yolda ilerlemesi, yaya Ali Ş.’ye çarpması ve yere savrulmaları kameralarca kaydedildi.
Yığılca İlçesinden Düzce istikametine seyretmekte olan motosiklet karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle yaya ve motosiklet sürücüsü yere savrulurken ağır yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi.Kaza; öğlen saatlerinde Yığılca Düzce Karayolu üzerinde Aksu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bekir T. idaresindeki Yığılca istikametinden Düzce İstikametine seyretmekte olan54 AHY 462 plakalı motosiklet, Aksu mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Ş.’ye çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yaya ve motosiklet sürücüsü yere savruldu. 

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaparak Düzce Atatürk Devlet Hastanesine sevk etti. Kazada yaya Ali Ş. ve motosiklet sürücüsü Berkir T. ağır yaralanırken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. Kaza anı güvenlik kamerasındaDiğer taraftan kaza anı ise çevrede bulunan güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi. Motosikleti sürücüsünün yolda ilerlemesi, yaya Ali Ş.’ye çarpması ve yere savrulmaları kameralarca kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.