Gülben Ergen'le Mustafa Erdoğan'ın oğulları Atlas'ın gurur günü!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.06.2024 - 12:23, Güncelleme: 13.06.2024 - 12:23
 

Gülben Ergen'le Mustafa Erdoğan'ın oğulları Atlas'ın gurur günü!

Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, oğulları Atlas'ın mezuniyeti için bir araya geldiler. Gülben Ergen oğlu Atlas'ın mutlu gününü, sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan'ın evliliklerinden üç oğulları dünyaya gelmişti. Oğullarından ikisi ikiz olan eski eşler, büyük çocukları Atlas'ın mutlu gününde bir araya geldiler. Atlas, liseden mezun oldu. Eski eşler Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, mezuniyet töreninde bir araya geldiler. Ünlü şarkıcı yaşadığı duyguları, sosyal medyada şu sözlerle paylaştı: "Bir çocuk vardı karnımda 17 yıl önce... Sonra iki çocuk daha geldi 15 yıl önce... Alnıma yazılan isimlerine kurban olduğum oğullarım... Ömrümde bana yaşattıkları ilklere bir yenisi daha eklendi. Mezun oldu Atlas'ım... Kep attı! Okulumuz, yıllarımız, öğretmenlerimiz, anılarımız, sınavlar, ödevler, revir günleri, karneler ve mezuniyet. Hem de müthiş bir not ortalamasıyla... Teşekkür ederim değerli oğlum. Bana, anneme, bize bu tarifsiz gururu yaşattın. İki sene sonra Ares'im ve Güney'im in mezuniyetine kadar, ben bu rüyanın etkisinden çıkmam, çıkamam..."
Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, oğulları Atlas'ın mezuniyeti için bir araya geldiler. Gülben Ergen oğlu Atlas'ın mutlu gününü, sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan'ın evliliklerinden üç oğulları dünyaya gelmişti. Oğullarından ikisi ikiz olan eski eşler, büyük çocukları Atlas'ın mutlu gününde bir araya geldiler. Atlas, liseden mezun oldu. Eski eşler Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, mezuniyet töreninde bir araya geldiler.


Ünlü şarkıcı yaşadığı duyguları, sosyal medyada şu sözlerle paylaştı:

"Bir çocuk vardı karnımda 17 yıl önce...

Sonra iki çocuk daha geldi 15 yıl önce...

Alnıma yazılan isimlerine kurban olduğum oğullarım...

Ömrümde bana yaşattıkları ilklere bir yenisi daha eklendi.

Mezun oldu Atlas'ım... Kep attı!

Okulumuz, yıllarımız, öğretmenlerimiz, anılarımız, sınavlar, ödevler, revir günleri, karneler ve mezuniyet.

Hem de müthiş bir not ortalamasıyla...

Teşekkür ederim değerli oğlum.

Bana, anneme, bize bu tarifsiz gururu yaşattın.

İki sene sonra Ares'im ve Güney'im in mezuniyetine kadar, ben bu rüyanın etkisinden çıkmam, çıkamam..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.