Mert Demir, Ajda Pekkan'ın konserinde Semiramis Pekkan ile tanıştı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.06.2024 - 12:22, Güncelleme: 13.06.2024 - 12:22
 

Mert Demir, Ajda Pekkan'ın konserinde Semiramis Pekkan ile tanıştı

Ünlü şarkıcı Mert Demir, önceki akşam Ajda Pekkan konserini izlemeye gitti. Ajda Pekkan konserinde Semiramis Pekkan'la tanışan Mert Demir, keyifli halleri ile dikkat çekti.
Kariyerinin 60'ncı yılında stadyum konserini gerçekleştiren Ajda Pekkan'a sahnede Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar - Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu ile Dolapdere Bing Gang eşlik etti. MERT DEMİR AJDA PEKKAN'IN KONSERİNDE SEMİRAMİS PEKKAN İLE TANIŞTI Sahnede Pekkan'a Mert Demir'de eşlik edecekti ancak ünlü şarkıcı burnundan bir operasyon geçirmesi nedeniyle konsere çıkamadı. Mert Demir, Süperstar'ı dinlemeye gitti. Demir, o sırada Süperstar'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan ile tanıştı. Semiramis Pekkan ile bir araya gelip sohbet eden Mert Demir'in o anları objektiflere böyle yansıdı.
Ünlü şarkıcı Mert Demir, önceki akşam Ajda Pekkan konserini izlemeye gitti. Ajda Pekkan konserinde Semiramis Pekkan'la tanışan Mert Demir, keyifli halleri ile dikkat çekti.

Kariyerinin 60'ncı yılında stadyum konserini gerçekleştiren Ajda Pekkan'a sahnede Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar - Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu ile Dolapdere Bing Gang eşlik etti.


MERT DEMİR AJDA PEKKAN'IN KONSERİNDE SEMİRAMİS PEKKAN İLE TANIŞTI

Sahnede Pekkan'a Mert Demir'de eşlik edecekti ancak ünlü şarkıcı burnundan bir operasyon geçirmesi nedeniyle konsere çıkamadı. Mert Demir, Süperstar'ı dinlemeye gitti.


Demir, o sırada Süperstar'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan ile tanıştı. Semiramis Pekkan ile bir araya gelip sohbet eden Mert Demir'in o anları objektiflere böyle yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.