Çocukların süper kahramanı Özlü amcaları

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.06.2024 - 12:42, Güncelleme: 12.06.2024 - 12:52
 

Çocukların süper kahramanı Özlü amcaları

Düzceli çocukların yeni rol modeli Faruk Özlü oldu.
Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de çocuklar için yaptığı yatırımlarla ve çalışmalarla Düzceli çocukların rol modeli oldu. Çocuklara karşı sevecenliği ile bilinen Faruk Özlü, kütüphanelerden çocuk kreşine, oyun parklarından, çocuk bilim merkezine, Çocuk Üniversitesi’ne kadar onlarca çalışma ve yatırım yapan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, her ortamda çocuklara karşı yakın ve candan tavırlarıyla da gönülleri Fethediyor. Düzceli çocukların Faruk amcası gelecek nesillerin daha yaşanabilir bir şehirde yaşayabilmeleri içinde yoğun çalışma sergilerken çalışmaların farkında olan çocuklarda Faruk Özlü’yü gördükleri yerde kucaklayarak teşekkür ediyor.   Düzce’nin geleceğinde çocukların daha bilgili, kültürlü, teknolojiyi daha verimli kullanabilen nesiller yetişmesine öncelik veren Belediye başkanı Özlü, yaptırdığı parklar ile de hem çocukların gönüllerince eğlenmelerine olanak sağlıyor hem de ailelerin bir arada olmasını sağlıyor. Bütün bu çalışmaların farkında olan çocuklarda kendilerine Faruk Özlü’yü rol model olarak alıyor.
Düzceli çocukların yeni rol modeli Faruk Özlü oldu.

Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de çocuklar için yaptığı yatırımlarla ve çalışmalarla Düzceli çocukların rol modeli oldu. Çocuklara karşı sevecenliği ile bilinen Faruk Özlü, kütüphanelerden çocuk kreşine, oyun parklarından, çocuk bilim merkezine, Çocuk Üniversitesi’ne kadar onlarca çalışma ve yatırım yapan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, her ortamda çocuklara karşı yakın ve candan tavırlarıyla da gönülleri Fethediyor.

Düzceli çocukların Faruk amcası gelecek nesillerin daha yaşanabilir bir şehirde yaşayabilmeleri içinde yoğun çalışma sergilerken çalışmaların farkında olan çocuklarda Faruk Özlü’yü gördükleri yerde kucaklayarak teşekkür ediyor.  

Düzce’nin geleceğinde çocukların daha bilgili, kültürlü, teknolojiyi daha verimli kullanabilen nesiller yetişmesine öncelik veren Belediye başkanı Özlü, yaptırdığı parklar ile de hem çocukların gönüllerince eğlenmelerine olanak sağlıyor hem de ailelerin bir arada olmasını sağlıyor. Bütün bu çalışmaların farkında olan çocuklarda kendilerine Faruk Özlü’yü rol model olarak alıyor.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.