Kaynaşlı Belediye başkanı Eftal Altundal’a Hür haber gazetesinden ziyaret

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.05.2024 - 14:10, Güncelleme: 16.05.2024 - 14:10
 

Kaynaşlı Belediye başkanı Eftal Altundal’a Hür haber gazetesinden ziyaret

Yerel seçimlerin ardından Kaynaşlı Belediye başkanı seçilen Eftal Altundal’ı makamında ziyaret eden Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Yapılan 31 Mart yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimleri ile Kaynaşlı Belediye Başkanı Olan Eftal Altundal’ı Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi makamında ziyaret etti. Yerel seçim süreci ve Seçimler sonrası Kaynaşlı durumunun masaya yatırıldığı ziyarette ayrıca Belediye Başkanı Eftal Altundal, Kaynaşilı için yapmadığı projeleri de anlattı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hürkerim Küçükusta, “Eftal Altundal başkanıma hayırlı olsun diliyoruz. Kaynaşlı İlçesi Türkiye’nin en önemli karayolu geçişinde bulunan birçok doğal güzelliği içinde barındıran ilçemiz. Burası hem Türkiye hemde Düzce için çok önemli. Daha önce de bu ilçemizi yöneten bir başkan olduğu için deneyimlerini gelecekte Kaynaşlı’nın kalkınması için kullanacağına inancım tam. Bu vesileyle çok zorlu bir süreç kendisini bekliyor. Görevinde başarıla diliyorum”dedi.,
Yerel seçimlerin ardından Kaynaşlı Belediye başkanı seçilen Eftal Altundal’ı makamında ziyaret eden Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan 31 Mart yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimleri ile Kaynaşlı Belediye Başkanı Olan Eftal Altundal’ı Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi makamında ziyaret etti. Yerel seçim süreci ve Seçimler sonrası Kaynaşlı durumunun masaya yatırıldığı ziyarette ayrıca Belediye Başkanı Eftal Altundal, Kaynaşilı için yapmadığı projeleri de anlattı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hürkerim Küçükusta, “Eftal Altundal başkanıma hayırlı olsun diliyoruz. Kaynaşlı İlçesi Türkiye’nin en önemli karayolu geçişinde bulunan birçok doğal güzelliği içinde barındıran ilçemiz. Burası hem Türkiye hemde Düzce için çok önemli. Daha önce de bu ilçemizi yöneten bir başkan olduğu için deneyimlerini gelecekte Kaynaşlı’nın kalkınması için kullanacağına inancım tam. Bu vesileyle çok zorlu bir süreç kendisini bekliyor. Görevinde başarıla diliyorum”dedi.,

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.