Belediye Başkanı Savaş tanıtım içinde atağa kalktı

Kültür Sanat (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.05.2024 - 17:54, Güncelleme: 13.05.2024 - 17:54
 

Belediye Başkanı Savaş tanıtım içinde atağa kalktı

Hem belediye hem ilçe tanıtım için seferber oldu.Yığılca belediyesi yöresel yemeklerini belirliyor.
Yığılcalıların yöresel olarak yaptıkları yemekleri belirlemek üzere Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş ilk adımı attı. Komite kuran Belediye Başkanı Savaş, öncülüğünde kurulan komitece belirlenen yemekler görücüye çıkacak. Yığılca İlçesi’nde seçimlerin hemen sonrasında hem ilçenin gelişmesi için hem de tanıtımı için yoğun çaba harcayan Selami Savaş, çalışmalarının hızını artırdı. Bu çerçevede tanıtım adına hem tanıtım günlerine hem fuarlara hem de yapılan çeşitli etkinliklere Yığılca’ya özgü ürünlerle katılan Belediye Başkanı Selami Savaş, Kültür Turizm İl Müdürlüğü’nün koordinesinde yapılan Türk Mutfağı Etkinlikleri ’ne katılmak için çalışmalar başladı. Yöresel yemeklerin belirlenmesi için Yığılca Belediyesi bünyesinde gönüllü kadınlardan oluşan bir komite kurdu. Yığılcalıların da taşın altına elini koyduğu çalışmalarda Yığılca’ya özgü, Yığılcalıların beğenerek yediği yemekler belirlenecek. Yapılan değerlendirmeler sonunda ise beğenilen ve seçilen yemekler etkinliklerde katılımcılara sunulacak. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Selami Savaş, Belediyemizin Gönüllü Kadınları ile beraber organize edeceğimiz Kültür Turizm İl Müdürlüğümüzle koordineli Türk Mutfağı Etkinlikleri kapsamında ilçemizde tanıtacağımız yöresel yemeklerimizi belirleme toplantısını icrâ ettik” ifadelerin kullandı.
Hem belediye hem ilçe tanıtım için seferber oldu.Yığılca belediyesi yöresel yemeklerini belirliyor.

Yığılcalıların yöresel olarak yaptıkları yemekleri belirlemek üzere Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş ilk adımı attı. Komite kuran Belediye Başkanı Savaş, öncülüğünde kurulan komitece belirlenen yemekler görücüye çıkacak. Yığılca İlçesi’nde seçimlerin hemen sonrasında hem ilçenin gelişmesi için hem de tanıtımı için yoğun çaba harcayan Selami Savaş, çalışmalarının hızını artırdı. Bu çerçevede tanıtım adına hem tanıtım günlerine hem fuarlara hem de yapılan çeşitli etkinliklere Yığılca’ya özgü ürünlerle katılan Belediye Başkanı Selami Savaş, Kültür Turizm İl Müdürlüğü’nün koordinesinde yapılan Türk Mutfağı Etkinlikleri ’ne katılmak için çalışmalar başladı.

Yöresel yemeklerin belirlenmesi için Yığılca Belediyesi bünyesinde gönüllü kadınlardan oluşan bir komite kurdu. Yığılcalıların da taşın altına elini koyduğu çalışmalarda Yığılca’ya özgü, Yığılcalıların beğenerek yediği yemekler belirlenecek. Yapılan değerlendirmeler sonunda ise beğenilen ve seçilen yemekler etkinliklerde katılımcılara sunulacak. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Selami Savaş, Belediyemizin Gönüllü Kadınları ile beraber organize edeceğimiz Kültür Turizm İl Müdürlüğümüzle koordineli Türk Mutfağı Etkinlikleri kapsamında ilçemizde tanıtacağımız yöresel yemeklerimizi belirleme toplantısını icrâ ettik” ifadelerin kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.