Mahalle istilaya uğradı, vatandaş tedirgin

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.03.2024 - 14:29, Güncelleme: 04.03.2024 - 14:58
 

Mahalle istilaya uğradı, vatandaş tedirgin

Ne balkona çıkabiliyorlar ne de bahçeye
Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde sıcaklığın artmasıyla birlikte ortaya çıkan sülükler, mahalleyi istila etti. Evlerin duvarlarına tırmanan bahçelerde ekili mahsüle zarar veren sülükler nedeniyle mahalle sakinleri tedirginlik yaşıyor.  Yakın zaman önce mahalleye bağlanmak için referandum yapılan ve Gölyaka İlçesi’nin mahallesi olan İçmeler sülük istilası altında. Mahalle sakinleri, özellikle yeni mahalle olan köylerinde sülüklerin artışından şikayet ederken evlerin balkonlarına ve bahçelerine çıkamadıklarını belittiler. Evlerin duvarlarına tırmanan sülükler, mahalle sakinlerini canından bezdirmiş durumda.  Vatandaşlar, sülüklerin yoğun olduğu bölgelerde çocuklarının dolaşmasından endişe ederken yetkililerden bu soruna çözüm bulunmasını istiyor.          
Ne balkona çıkabiliyorlar ne de bahçeye

Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde sıcaklığın artmasıyla birlikte ortaya çıkan sülükler, mahalleyi istila etti. Evlerin duvarlarına tırmanan bahçelerde ekili mahsüle zarar veren sülükler nedeniyle mahalle sakinleri tedirginlik yaşıyor. 

Yakın zaman önce mahalleye bağlanmak için referandum yapılan ve Gölyaka İlçesi’nin mahallesi olan İçmeler sülük istilası altında.

Mahalle sakinleri, özellikle yeni mahalle olan köylerinde sülüklerin artışından şikayet ederken evlerin balkonlarına ve bahçelerine çıkamadıklarını belittiler. Evlerin duvarlarına tırmanan sülükler, mahalle sakinlerini canından bezdirmiş durumda. 

Vatandaşlar, sülüklerin yoğun olduğu bölgelerde çocuklarının dolaşmasından endişe ederken yetkililerden bu soruna çözüm bulunmasını istiyor.

 

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.