Şehrin ortasındaki park terk edilmiş gibi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.02.2024 - 12:49, Güncelleme: 23.02.2024 - 12:49
 

Şehrin ortasındaki park terk edilmiş gibi

Parkları kullanmayı bile bilmiyoruz.
Düzce’nin tam ortasında yer alan kent park, terk edilmiş görüntüsüyle geceleri vatandaşlara korku veriyor. Bakımsızlığın ve kötü kullanımın sonucunda park şehrin içinde adeta terk edilmiş gibi duruyor. D üzce şehir merkezinde hastane yolu üzerinde bulunan Kent park kaderini terk edilmiş görüntüsüyle hem çevrede oturanları ürkütüyor hem de kötü görüntü sergiliyor. Duvarlarındaki mermerleri parçalanmış parkın yanından geçen kaldırımlarda pislik içinde. Sık sık şehir magandalarının verdiği zararlarla haberlere konu olan parkın yanı başındaki Orman Bölge Şefliğinin de duruma kayıtsız kalması, parkı kaderine terk etmesi vatandaşların tepkisini çekerken, özellikle şehir dışından gelerek Düzce şehir merkezinde tur atan misafirler parkın görüntüsüne isyan ediyor.  Düzce belediyesi tarafından bakımı yapılan parkı kullanmayı bilmeyen vatandaşlar nedeniyle perişan hale gelmesi ve vatandaşların kullanmasına rağmen yetkililerden temizlik beklenmesi ise yine çevrede bulunan vatandaşların tepki göstermesine neden oluyor.
Parkları kullanmayı bile bilmiyoruz.

Düzce’nin tam ortasında yer alan kent park, terk edilmiş görüntüsüyle geceleri vatandaşlara korku veriyor. Bakımsızlığın ve kötü kullanımın sonucunda park şehrin içinde adeta terk edilmiş gibi duruyor. D

üzce şehir merkezinde hastane yolu üzerinde bulunan Kent park kaderini terk edilmiş görüntüsüyle hem çevrede oturanları ürkütüyor hem de kötü görüntü sergiliyor.

Duvarlarındaki mermerleri parçalanmış parkın yanından geçen kaldırımlarda pislik içinde. Sık sık şehir magandalarının verdiği zararlarla haberlere konu olan parkın yanı başındaki Orman Bölge Şefliğinin de duruma kayıtsız kalması, parkı kaderine terk etmesi vatandaşların tepkisini çekerken, özellikle şehir dışından gelerek Düzce şehir merkezinde tur atan misafirler parkın görüntüsüne isyan ediyor. 

Düzce belediyesi tarafından bakımı yapılan parkı kullanmayı bilmeyen vatandaşlar nedeniyle perişan hale gelmesi ve vatandaşların kullanmasına rağmen yetkililerden temizlik beklenmesi ise yine çevrede bulunan vatandaşların tepki göstermesine neden oluyor.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.