Auraasha ekibi bir araya geldi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.02.2024 - 14:36, Güncelleme: 17.02.2024 - 14:36
 

Auraasha ekibi bir araya geldi

Düzce Abhaz Kültür Derneği tarafından kurulan Auraasha dans gurubu, ilk gösterisini gerçekleştirdi.
İlk gösterinin ardından dans ekibi ve Abhaz kaant önderleri kutlama yemeğinde bir araya geldi.Abhaz kültürünü yaşatmak, abhazların örf ve adetlerini devam ettirmek üzere kurulan Düzce Abhaz Kültür Derneği, kültürlerinin bir parçası olan abhaz danslarını da devam ettirmek için Aurasha dans ekibini hayata geçirdi. 30 kişilik ekip geçtiğimiz günlerde de ilk gösterilerini yaptı. İlk gösterinin büyük ilgi görmesi ekibi motive ederken Abhaz Kültür Derneği yönetimi, Abhaz kanaat önderleri ile birlikte düzenlenen gala yemeğinde bir araya gelen dans ekibi hem başarılı gösterilerini kutladı hem de gelecek projelerini masaya yatırdı.Abhazların başarılı dans ekibi Auraasha önümüzdeki günlerde Düzce’nin yanı sıra diğer illerde de etkinliklere katılarak, Abhaz danslarını sergileyecekler.
Düzce Abhaz Kültür Derneği tarafından kurulan Auraasha dans gurubu, ilk gösterisini gerçekleştirdi.

İlk gösterinin ardından dans ekibi ve Abhaz kaant önderleri kutlama yemeğinde bir araya geldi.Abhaz kültürünü yaşatmak, abhazların örf ve adetlerini devam ettirmek üzere kurulan Düzce Abhaz Kültür Derneği, kültürlerinin bir parçası olan abhaz danslarını da devam ettirmek için Aurasha dans ekibini hayata geçirdi. 30 kişilik ekip geçtiğimiz günlerde de ilk gösterilerini yaptı.

İlk gösterinin büyük ilgi görmesi ekibi motive ederken Abhaz Kültür Derneği yönetimi, Abhaz kanaat önderleri ile birlikte düzenlenen gala yemeğinde bir araya gelen dans ekibi hem başarılı gösterilerini kutladı hem de gelecek projelerini masaya yatırdı.Abhazların başarılı dans ekibi Auraasha önümüzdeki günlerde Düzce’nin yanı sıra diğer illerde de etkinliklere katılarak, Abhaz danslarını sergileyecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.