Davut Güloğlu Hızlı başladı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.01.2024 - 10:09, Güncelleme: 21.01.2024 - 10:09
 

Davut Güloğlu Hızlı başladı

Yeniden Refah Partisi’nden Düzce Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan sanatçı Davut Güloğlu, Genel başkan Dr. Fatih Erbakan'ın da katıldığı muhteşem aday tanıtım programıyla seçim çalışmalarına başladı.
Davut Güloğlu programın bitmesiyle birlikte 1994 ruhunu geri getirmek için partililerle birlikte pankart ve bayrak astı. Düzce’de Yeniden refah Partisi büyük bir süprize imza attı ve Türkiye’nin tanıdığı, sevdiği sanatçı Davut Güloğlu’nu belediye başkan adayı gösterdi.      Genel Başkan Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcılarının da katıldığı görkemli aday tanıtım toplantısı ile Düzcelilerle buluşan Davut Güloğlu, program sonunda ise parti teşkilatı üyeleriyle birlikte çalışmalara başladı.      Akşamın ilerleyen saatlerinde biten programın ardından partililerle birlikte  salondan çıkan Belediye başkan Adayı Davut Güloğlu, İl başkanı Musa Peltek ve teşkilat üyeleri, şehrin birçok noktasına seçim pankartı, Yeniden refah Partisi Bayrakları astı.     1994 ruhu geri geldi Refah Partisi ile 1994 yılında yapılan yerel seçimlerde büyük şehir belediyeleri ve birçok il, ilçe belediyesini kazanan ruhu Düzce’den yeniden canlandıracaklarını söyleyen Davut Güloğlu; “1994 Yılında Refah Partisini 5.,6. Parti görenler vardı. Anketlere bile koymuyorlardı. Ancak biz refah ruhuyla, milli görüş ruhuyla bütün şehirlerde çalışmalar yapmış ve şehirleri Refah Partisi bayrak, afiş ve pankartlarıyla donatmıştık.     Şimdi o ruhu Düzce’de yeniden canlandıracağız. Bu defa Yeniden Refah Partisi ile o günlerde gösterdiğimiz başarılı çalışmaları göstereceğiz. Zafer inananlarındır” dedi.      Ardından Davut Güloğlu Genlik Kolları üyeleriyle birlikte seçim sloganı bulunan afişi astı.        
Yeniden Refah Partisi’nden Düzce Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan sanatçı Davut Güloğlu, Genel başkan Dr. Fatih Erbakan'ın da katıldığı muhteşem aday tanıtım programıyla seçim çalışmalarına başladı.
Davut Güloğlu programın bitmesiyle birlikte 1994 ruhunu geri getirmek için partililerle birlikte pankart ve bayrak astı.
Düzce’de Yeniden refah Partisi büyük bir süprize imza attı ve Türkiye’nin tanıdığı, sevdiği sanatçı Davut Güloğlu’nu belediye başkan adayı gösterdi. 
 
 
Genel Başkan Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcılarının da katıldığı görkemli aday tanıtım toplantısı ile Düzcelilerle buluşan Davut Güloğlu, program sonunda ise parti teşkilatı üyeleriyle birlikte çalışmalara başladı. 
 
 
Akşamın ilerleyen saatlerinde biten programın ardından partililerle birlikte  salondan çıkan Belediye başkan Adayı Davut Güloğlu, İl başkanı Musa Peltek ve teşkilat üyeleri, şehrin birçok noktasına seçim pankartı, Yeniden refah Partisi Bayrakları astı.
 
 
1994 ruhu geri geldi
Refah Partisi ile 1994 yılında yapılan yerel seçimlerde büyük şehir belediyeleri ve birçok il, ilçe belediyesini kazanan ruhu Düzce’den yeniden canlandıracaklarını söyleyen Davut Güloğlu; “1994 Yılında Refah Partisini 5.,6. Parti görenler vardı. Anketlere bile koymuyorlardı. Ancak biz refah ruhuyla, milli görüş ruhuyla bütün şehirlerde çalışmalar yapmış ve şehirleri Refah Partisi bayrak, afiş ve pankartlarıyla donatmıştık.
 
 
Şimdi o ruhu Düzce’de yeniden canlandıracağız. Bu defa Yeniden Refah Partisi ile o günlerde gösterdiğimiz başarılı çalışmaları göstereceğiz. Zafer inananlarındır” dedi. 
 
 
Ardından Davut Güloğlu Genlik Kolları üyeleriyle birlikte seçim sloganı bulunan afişi astı.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.