Vali Atay'dan Kocaeli Valiliği'ne ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 19:00, Güncelleme: 20.07.2020 - 19:00
 

Vali Atay'dan Kocaeli Valiliği'ne ziyaret

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kocaeli Valiliği’ne atanan Seddar Yavuz’a, Düzce Valisi Cevdet Atay hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kocaeli Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz'a, Düzce Valisi Cevdet Atay hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Son çıkan Valiler kararnamesi ile Kocaeli Valiliği görevine getirilen Seddar Yavuz'a, Düzce Valisi Cevdet Atay hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Atay, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçerek bir süre sohbet edip, birlikte bölgeye hizmet vermekten onur duyacaklarını belirterek, Vali Seddar Yavuz'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kocaeli Valiliği’ne atanan Seddar Yavuz’a, Düzce Valisi Cevdet Atay hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kocaeli Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz'a, Düzce Valisi Cevdet Atay hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Son çıkan Valiler kararnamesi ile Kocaeli Valiliği görevine getirilen Seddar Yavuz'a, Düzce Valisi Cevdet Atay hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Atay, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçerek bir süre sohbet edip, birlikte bölgeye hizmet vermekten onur duyacaklarını belirterek, Vali Seddar Yavuz'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.