Çamköy’ü kanalizasyon bastı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2023 - 13:55, Güncelleme: 24.12.2023 - 19:10
 

Çamköy’ü kanalizasyon bastı

Vatandaş isyan etti.
Vatandaş, b.ka battı.Çamköy’de TOKİ’ye iden yol üzerinde kanalizasyon hatları iflas etti. Kanalizasyondan akan sular, yolları evleri bastı vatandaş isyan etti.D-655 karayolundan Çamköy TOKİ’ye giden cadde üzerindeki kanalizasyonlar, yağmurla birlikte patladı. Kanalizasyondan akan sula yolları ve cadde üzerindeki evleri, bahçeleri bastı. Vatandaş, kanalizasyondan akan pisliklerin içinde kalırken, her yağmurda aynı sorunu yaşadıklarını belirterek isyan etti. Cadde üzerinde yaşayan vatandaşlar; “Bizler her yağmurda kanalizasyon suları içinde yaşamaya mahkum oluyoruz. Bu sorunu belediye yetkililerine iletmemize rağmen bir sonuç alamadık. Bize ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılıyor. Bizler bu durumdan rahatsızız. Buna artık bir çözüm bulunsun. Millet uzaya çıkıyor. Biz pislik içinde yüzüyoruz” diyerek tepki gösterdiler.
Vatandaş isyan etti.

Vatandaş, b.ka battı.Çamköy’de TOKİ’ye iden yol üzerinde kanalizasyon hatları iflas etti. Kanalizasyondan akan sular, yolları evleri bastı vatandaş isyan etti.D-655 karayolundan Çamköy TOKİ’ye giden cadde üzerindeki kanalizasyonlar, yağmurla birlikte patladı. Kanalizasyondan akan sula yolları ve cadde üzerindeki evleri, bahçeleri bastı. Vatandaş, kanalizasyondan akan pisliklerin içinde kalırken, her yağmurda aynı sorunu yaşadıklarını belirterek isyan etti.

Cadde üzerinde yaşayan vatandaşlar; “Bizler her yağmurda kanalizasyon suları içinde yaşamaya mahkum oluyoruz. Bu sorunu belediye yetkililerine iletmemize rağmen bir sonuç alamadık. Bize ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılıyor. Bizler bu durumdan rahatsızız. Buna artık bir çözüm bulunsun. Millet uzaya çıkıyor. Biz pislik içinde yüzüyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.