Kazada hesabını kim verecek

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.12.2023 - 13:57, Güncelleme: 18.12.2023 - 13:57
 

Kazada hesabını kim verecek

Esnafların gelişi güzel yaptığı tadilatlar nedeniyle kapatılan kaldırımlar ve üzerinde biriken çöpler nedeniyle vatandaşlar ölümle burun buruna geliyor.
Esnafın kurduğu iskele nedeniyle kaldırımda yürümekte zorlanan Düzceliler birde alınmayan çöplerin kurbanı olmak istemiyor. Düzce’nin en yoğun yaya ve araç trafiğine sahip Eski Bolu Caddesi üzerinde bir esnaf yeni taşındığı dükkanına tadilat yapmak için kaldırıma iskele kurdu. Yaya olarak kaldırımda yürümeye çalışan vatandaşlar iskelenin altından geçmek zorunda kalıyor. İskalede aşanan olumsuzluk ise vatandaşların canını tehlikeye sokacak nitelikte. Üzerine birde tadilattan çıkan moloz ve çöplerin oluşturduğu yürüme engelli vatandaşların hayatını iyice tehlikeye atıyor. İskelenin altında şerit ile güvenlik alınmaya çalışılmasına rağmen şeridi aşarak kaldırımdan yürümeye çalışan vatandaşlar, çöplerin arasından yürümekte srluk çekince mecburen yoğun trafiğin arasına girerek yola inmek zorunda kalıyor. Cedidiye Camine dönülen noktada belediyenin hemen yanı başında yaşanan  gelişmelerde meydana gelebilecek olumsuzluklarda hesabını kimin vereceği ise bilinmiyor.   
Esnafların gelişi güzel yaptığı tadilatlar nedeniyle kapatılan kaldırımlar ve üzerinde biriken çöpler nedeniyle vatandaşlar ölümle burun buruna geliyor.

Esnafın kurduğu iskele nedeniyle kaldırımda yürümekte zorlanan Düzceliler birde alınmayan çöplerin kurbanı olmak istemiyor.

Düzce’nin en yoğun yaya ve araç trafiğine sahip Eski Bolu Caddesi üzerinde bir esnaf yeni taşındığı dükkanına tadilat yapmak için kaldırıma iskele kurdu. Yaya olarak kaldırımda yürümeye çalışan vatandaşlar iskelenin altından geçmek zorunda kalıyor. İskalede aşanan olumsuzluk ise vatandaşların canını tehlikeye sokacak nitelikte. Üzerine birde tadilattan çıkan moloz ve çöplerin oluşturduğu yürüme engelli vatandaşların hayatını iyice tehlikeye atıyor.

İskelenin altında şerit ile güvenlik alınmaya çalışılmasına rağmen şeridi aşarak kaldırımdan yürümeye çalışan vatandaşlar, çöplerin arasından yürümekte srluk çekince mecburen yoğun trafiğin arasına girerek yola inmek zorunda kalıyor. Cedidiye Camine dönülen noktada belediyenin hemen yanı başında yaşanan  gelişmelerde meydana gelebilecek olumsuzluklarda hesabını kimin vereceği ise bilinmiyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.