Ayşenur Parlak'tan eşine son mesaj

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.12.2023 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2023 - 11:29
 

Ayşenur Parlak'tan eşine son mesaj

Fenomen Ayşenur Parlak tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle vefat etmişti. Ayşenur Parlak'ın eşine bıraktığı son mesajı, sosyal medyada gündem oldu.
Kanser hastalığıyla verdiği mücadele ile bilinen Ayşenur Parlak, geçtiğimiz günlerde vefat etti. Kanserle mücadelesiyle hafızalara kazınan Ayşenur Parlak'ın sosyal medyada eşi hakkında yapmış olduğu paylaşım, yeniden gündem oldu. Parlak paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Hayatımda verdiğim en doğru karardı seni sevmek. Dönüp baktığımda mutlu anılardan başka bir şey hatırlamamak bunun en büyük kanıtı. Doğum günlerinin 13 tanesinde yanında olabildiğime şükretme 13 tanesine daha şahit olmanın hayaliyle iyi ki doğdun benim güzel adamım. Sen benim bu dünyadaki cennetimsin."
Fenomen Ayşenur Parlak tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle vefat etmişti. Ayşenur Parlak'ın eşine bıraktığı son mesajı, sosyal medyada gündem oldu.

Kanser hastalığıyla verdiği mücadele ile bilinen Ayşenur Parlak, geçtiğimiz günlerde vefat etti. Kanserle mücadelesiyle hafızalara kazınan Ayşenur Parlak'ın sosyal medyada eşi hakkında yapmış olduğu paylaşım, yeniden gündem oldu. Parlak paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hayatımda verdiğim en doğru karardı seni sevmek. Dönüp baktığımda mutlu anılardan başka bir şey hatırlamamak bunun en büyük kanıtı. Doğum günlerinin 13 tanesinde yanında olabildiğime şükretme 13 tanesine daha şahit olmanın hayaliyle iyi ki doğdun benim güzel adamım. Sen benim bu dünyadaki cennetimsin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.