Fidanlar toprakla buluştu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.11.2023 - 17:04, Güncelleme: 03.11.2023 - 17:04
 

Fidanlar toprakla buluştu

Gölyaka MYO 100. Yılı fidanlarla kutladı
Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı anısına, Gölyaka Meslek Yüksekokulu kampüs alanında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencileri ile Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte 100 fidan toprakla buluşarak, hem Cumhuriyetimizin 100 yılı, hem de çevre duyarlılığı adına önemli bir sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirildi.
Gölyaka MYO 100. Yılı fidanlarla kutladı

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı anısına, Gölyaka Meslek Yüksekokulu kampüs alanında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.


Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencileri ile Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte 100 fidan toprakla buluşarak, hem Cumhuriyetimizin 100 yılı, hem de çevre duyarlılığı adına önemli bir sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.