Merkez Sağ Parti Hür Haberi ziyaret etti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.10.2023 - 11:35, Güncelleme: 30.10.2023 - 16:33
 

Merkez Sağ Parti Hür Haberi ziyaret etti

Yeni kurulma aşamasında olan Genel Başkanlığını eski Başbakan Tansu Çiller’in yaptığı Merkez Sağ Parti Düzce Teşkilatı Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti.
Eski Genel Başbakan Tansu Çiller’in genel başkanlığını yaptığı ve henüz kurulma aşamasına olan Merkez Sağ Parti Düzce Teşkilatı, Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti. Ziyarete Düzce İl Başkanı İlyas Mercan, Ömer Bedirhan, Metin Çelebi, Mustafa Yılmaz, Fatih Soydeğer, Murat Akbal, İdris Gönültaş, Düzce Kadın Kolları Başkanı Hayriye Güneş, Kaynaşlı Kadın Kolları Başkanı Hanife Öksüz, Merkez İlçe Başkanı Yakup Ökmen, Yığılca İlçe Başkanı Emrah Güzel, Kaynaşlı İlçe Başkanı Ferhat Yıldırım, Çilimli İlçe Başkanı Gülseren Karabıyık, Gümüşova İlçe Başkanı İrfan Tonya ve Gölyaka İlçe Başkanı Mustafa Şafak katıldı. Düzce’deki sorunların ve çözüm yolları ile yaklaşan yerel seçim süreci değerlendirildi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  
Yeni kurulma aşamasında olan Genel Başkanlığını eski Başbakan Tansu Çiller’in yaptığı Merkez Sağ Parti Düzce Teşkilatı Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti.

Eski Genel Başbakan Tansu Çiller’in genel başkanlığını yaptığı ve henüz kurulma aşamasına olan Merkez Sağ Parti Düzce Teşkilatı, Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti. Ziyarete Düzce İl Başkanı İlyas Mercan, Ömer Bedirhan, Metin Çelebi, Mustafa Yılmaz, Fatih Soydeğer, Murat Akbal, İdris Gönültaş, Düzce Kadın Kolları Başkanı Hayriye Güneş, Kaynaşlı Kadın Kolları Başkanı Hanife Öksüz, Merkez İlçe Başkanı Yakup Ökmen, Yığılca İlçe Başkanı Emrah Güzel, Kaynaşlı İlçe Başkanı Ferhat Yıldırım, Çilimli İlçe Başkanı Gülseren Karabıyık, Gümüşova İlçe Başkanı İrfan Tonya ve Gölyaka İlçe Başkanı Mustafa Şafak katıldı. Düzce’deki sorunların ve çözüm yolları ile yaklaşan yerel seçim süreci değerlendirildi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.